Biletul Zilei 1 octombrie e compus aşa cum este de aşteptat din două ponturi pariuri din Champions League. Tottenham are neapărat nevoie de victorie cu Bayern dacă mai vrea să spere la locul 1 în grupă, în timp ce Juventus îşi doreşte să îşi treacă în cont prima victorie în actuala stagiune, mai ales că partida contra lui Leverkusen nu pare foarte grea.

Biletul Zilei 1 octombrie. Tottenham – Bayern

  • Tottenham are nevoie disperată de cele trei puncte cu Bayern ca să mai spere la câştigarea grupei din care face parte. Egalul cu Olympiacos a trimis-o la două puncte în spatele contracandidatei. Jocul prestat de echipa lui Kane este unul prin care poate s-o învingă chiar şi pe campioana Germaniei.  Totul depinde foarte mult de modul în care va reuşi apărarea să se coordoneze, aşa cum nu a făcut-o la Atena.. Atacul a funcţionat perfect, Spurs a condus cu 2-0, însă greşelile din defensivă au costat-o toate cele trei puncte.
  • Bayern e pe val şi în Champions League şi în Bundesliga. Ocupă primul loc în ambele competiţii datorită unui joc care pare din ce în ce mai bun. Şi a unui pericol ce pare să sperie defensivele adverse. Rober Lewandoski nu a iertat pe nimeni până acum, are 10 goluri în campionat şi unul în Liga Campionilor. În prima etapă, bavarezii s-au distrat cu Steaua Roşie pe care au învins-o cu 3-0.
Biletul Zilei 1 octombrie

Cotă excelentă la Juventus – Leverkusen

  • Juventus are o misiune uşoară cu Leverkusen, mai ales că diferenţa de valoare dintre cele două echipe este mult în favoarea torinezilor. În plus e vorba şi despre Cristiano Ronaldo, care îşi va dori să profite de Champions League ca să se dueleze în continuare cu Leo Messi. Şi de faptul că Atletico are o deplasare grea în Rusia cu Lokomotiv Moscova.
  • Nemţii au un joc total diferit în Champions League faţă de Bundesliga. În Europa a reuşit să se facă de râs în prima etapă, atunci când a pierdut absolut surprinzător, încă din primele 45 de minute, partida cu Lokomotiv Moscova. Au avut posesie, au controlat meciul, au şutat la poartă, însă nu au reuşit să întoarcă rezultatul. Leverkusen nu are puterea necesară să îi pună probleme lui Juventus şi probabil nici lui Atletico, lupta dându-se pentru locul trei cu ruşii, cel care duce în Europa League.