Biletul Zilei 10.03.2018. Trei meciuri și o cotă de 2.30 este propunerea noastră pentru tichetul zilei de sâmbătă. Pariem pe Bayern – Hamburg, Beșiktaș – Genclerbirligi și Malaga – FC Barcelona.

FII MEREU INFORMAT! AICI AI ECHIPELE PROBABILE ȘI ABSENȚII PENTRU TOATE MECIURILE DIN WEEKEND!

Biletul Zilei 10.03.2018

Biletul Zilei 10.03.2018 Bayern – Hamburg

Bayern Munchen își continuă cursa solitară către al 5-lea titlu consecutiv în Bundesliga. Liderul campionatului are un avans de 20 de puncte față de principala urmăritoare. Pare că nimic nu îi mai poate sta în cale. Sub comanda lui Jupp Heynckes, bavarezii au înregistrat un singur eșec în 25 de meciuri. A fost 1-2 cu Monchengladbach, în deplasare, la finalul lunii noiembrie. De asemenea, a mai fost o remiză, în urmă cu două etape, 0-0 cu Hertha. Acest meci a pus capăt seriei de 13 meciuri fără înfrângere. Echipa și-a revenit însă în ultima etapă, când a învins-o cu 4-0 pe Freiburg. De cealaltă parte, Hamburg pare o victimă sigură. Echipa vine după o serie de 13 meciuri, din care a obținut doar 5 puncte, iar acum se află pe penultimul loc în clasament. Speranțele de salvare de la retrogradare sunt mici la Hamburg – opt puncte o separă de locul de baraj.

DACĂ NU ȚI-A FOST DE AJUNS BILETUL ZILEI CLICK AICI PENTRU A VEDEA ALTE 56 DE PONTURI PENTRU ÎNTREG WEEKEND-UL. BAFTĂ!

Biletul Zilei 10.03.2018 Beșiktaș – Genclerbirligi

În Turcia, campioana Beșiktaș luptă pentru a ocupa unul din cele două locuri de UEFA Champions League. Vulturii sunt pe locul 3 în clasament, la trei lungimi de primele două clasate și cu un avans de trei puncte față de locul 4 ocupat de Fenerbahce. Echipa este într-o revenire evidentă de formă – este neînvinsă de șapte meciuri în campionat, timp în care a înregistrat cinci victorii și două remize. Meciul din această etapă are o importanță deosebită pentru Beșiktaș, care în etapa viitoare va da piept cu una dintre contracandidatele pentru locurile de UCL, Istanbul Bașakșehir. În meciul de sâmbătă, echipa lui Senol Guneș poate profita de forma slabă a celor de la Genclerbirligi. Fosta echipă a lui Bogdan Stancu are o singură victorie în ultimele cinci meciuri de campionat și a căzut pe locul 13 în clasamentul din SuperLig.

Biletul Zilei 10.03.2018 Malaga – FC Barcelona

După victoria din derbiul cu Atletico Madrid, Barcelona are drum liber către titlu. Avansul de opt puncte față de principala urmăritoare le oferă liniște catalanilor, pentru care restul campionatului este doar o problemă de a-și menține concentrarea. Primul test îl dau sâmbătă, împotriva codașei Malaga. Echipa de pe Costa del Sol este ultima în clasament, la opt puncte în urma locurilor care i-ar asigura salvarea de la retrogradare. Speranțele sunt însă minime, având în vedere distanța, dar mai ales faptul că se luptă pentru un singur loc cu alte trei echipe. Malaga vine după o 12 meciuri fără victorie, din care a obținut doar două puncte. Seria recentă arată șase înfrângeri consecutive, în care elevii lui Jose Gonzalez au marcat doar două goluri.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal