Biletul Zilei 11 noiembrie 2019 are în componenţă două ponturi pariuri din ligile secunde din Franţa şi Germania. Oferta nu e foarte bogată astăzi, dar sper să facem profit cu cele două meciuri, Rodez – Lens şi Karlsruher – Aue. 

Biletul Zilei 11 noiembrie 2019. Rodez – Lens

Rodez ocupă abia locul 11 în Ligue 2, cu 19 puncte strânse după primele 13 etape. Distanţa faţă de locurile de retrogradare este mai mică decât cea de locurile pentru promovare, cinci puncte peste locul 18, respectiv şapte faţă de locul cinci. Principalul motiv pentru care poziţia din clasamaent este una nu foarte bună este faptul că jucătorii lui Rodez îşi pierd des din concentrare. Aşa cum s-a întâmplat şi la ultima partidă cu Ajaccio, unde a pierdut cu 0-1 după ce au ratat un penalty. De partea cealalată, Lens se află pe poziţia a cincea, ultima care duce la baraj, cu 25 de puncte adunate de la începutul sezonului, fiind una dintre pretendentele la promovare. În runda precedentă s-a impus la limită cu Lorient, pe teren propriu, scor 1-0.

Cota excelentă la Karlsruher – Aue

Al doilea meci de pe biletul zilei 11 noiembrie 2019 este din Bundesliga 2. Karlsruher nu traversează chiar cea mai bună perioadă, ocupă locul 11, cu 15 puncte după primele 12 meciuri. Se află mai aproape de retrogradare decât de promovare, opt puncte distanţă până la ultimul loc de pe podium, respectiv două până la primul din zona roşie. În schimb, Aue stă mult mai bine, se află pe poziţia cinci, cu patru puncte mai mult ca adversara pe care o întâlneşte în această seară. Cu o victorie ar putea micşoreze distanţa şi să se apropie de Stuttgart, ocupanta locului de baraj pentru accederea în prima ligă. În ultima rundă, oaspeţii au remizat cu Heidenheim, pe teren propriu, scor 1-1, după ce au condus până în minutul 88 al partidei.

Biletul Zilei 11 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Rodez – Lenspeste 1,5 goluri @ 1.47

Karlsruher – Aue peste 2,5 goluri @ 1.75

Biletul Zilei 11 noiembrie 2019
Biletul Zilei 11 noiembrie 2019