Biletul Zilei 11.03.2018. Un meci din Anglia și unul din Spania vă propunem pentru biletul zilei de duminică. Vorbim despre Arsenal – Watford și Atletico Madrid – Celta Vigo

Biletul Zilei 11.03.2018

Biletul Zilei 11.03.2018 Arsenal – Watford

Pe locul 6 în Premier League, Arsenal are șanse tot mai mici să prindă un loc de cupe europene la finalul sezonului. Singura șansă a tunarilor este să câștiga UEFA Europa League și să obțină astfel calificarea în grupele UCL. Semnele sunt încurajatoare. Echipa este cu un pas în sferturi, după ce s-a impus cu 2-0 în meciul tur cu AC Milan. Partida din Italia a pus capăt unei serii de patru eșecurii consecutive – 0-1 cu Tottenham, 0-3 cu Manchester City și 1-2 cu Brighton în campionat, respectiv 1-2 cu Ostersunds în Europa. În Premier League, echipa lui Arsene Wenger are cinci eșecuri în ultimele șapte meciuri, serie care a lăsat-o la opt puncte în urma locului 5 ocupat de Chelsea. Duminică, echipa lui Arsene Wenger are o nouă misiune extrem de dificilă. Watford este pe locul 10 în campionat și are trei victorii în ultimele patru meciuri. Le-a învins pe Chelsea (4-1), Everton (1-0) și West Bromwich (1-0). Singurul pas greșit a fost în meciul cu West Ham (0-2).

Biletul Zilei 11.03.2018 Atletico Madrid – Celta Vigo

În Spania, Atletico Madrid încearcă să își consollideze locul secund și să refacă diferența de șapte puncte față de rivala Real, când mai sunt 10 etape de jucat. Echipa lui Diego Simeone traversează un moment foarte bun. Doar eșecul cu Barcelona din runda precedentă, scor 0-1, a aruncat o pată neagră asupra echipei din capitală. Meciul a pus capăt unei serii de opt victorii consecutive. Atletico a reacționat însă foarte bine. La mijlocul săptămână, madrilenii au învins-o fără drept de apel pe Lokomotiv Moscova, scor 3-0. Partida are o importanță deosebită și pentru Celta Vigo. Pe locul 9 în clasament, galicienii continuă să spere la un loc în cupele europene. Cinci puncte îi separă de locul 6 ocupat de Girona. Altfel, momentul nu este deloc bun pentru Celta Vigo. În ultimele șase etape, echipa a obținut doar două victorii, 2-0 cu Eibar și 2-1 cu Las Palmas.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal