Biletul Zilei 11.05.2018. Biletul nostru de vineri conține două meciuri, ambele din Liga I: ACS Poli Timișoara – Juventus București și FC Viitorul – CSM Poli Iași.

Biletul Zilei 11.05.2018 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Biletul Zilei 11.05.2018 ACS Poli Timișoara – Juventus București

Ne începem biletul cu partida care deschide etapa a noua din play-out-ul Ligii I. De la ora 17:00, ACS Poli Timișoara joacă acasă cu Juventus București. Cele două se întâlnesc pentru a patra oară în istorie, toate celelalte trei meciuri având loc, evident, în acest sezon. Până acum, ne uităm pe statistici și vedem cum ACS Poli Timișoara și Juventus București și-au împărțit victoriile în acst sezon. Mai întâi, bănățenii s-au impus cu mari emoții, la începutul lunii august, apoi, în returul disputat la Ploiești, cele două echipe au remizat, scor 1-1. În turul din acest play-out, Juventus a reușit chiar să se impună, după golul marcat de Elek.

În acest moment, ACS Poli Timișoara și Juventus București sunt ultimele clasate în play-out, iar pentru echipa antrenată de Marius Baciu, meciul din Banat este ultima șansă de a mai spera la o eventuală salvare de la retrogradare în acest sezon. Are 16 puncte, cu șase mai puține decât prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării, Concordia Chiajna. De partea cealaltă, ACS Poli Timișoara are 19 puncte, iar cu o victorie în meciul cu Juventus, are intra serios în lupta pentru evitarea retrogradării.

Biletul Zilei 11.05.2018 FC Viitorul – CSM Poli Iași

Următorul meci se joacă la oră de Liga Campionilor. De la ora 21:45, FC Viitorul și CSM Poli Iași deschis penultima etapă din play-off-ul Ligii I. În precedentele trei întâlniri din acest sezon, echipa pregătită de Gheorghe Hagi s-a impus de fiecare dată. A fost un 5-2, pe propriul teren, apoi au urmat două victorii fără gol primit în deplasare, 1-0 și 2-0. Însă, acum CSM Poli Iași vine după prima victorie din acest play-off. La începutul acestei săptămâni, echipa lui Flavius Stoican a produs una dintre cele mai mari surprize și a reușit să o învingă pe FCSB, scor 1-0.

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal