Biletul Zilei 12 iulie 2018. O să analizăm pentru biletul zilei de astăzi cele mai echilibrate partide din Europa League.

Europa League începe de astăzi balul, așa aveți de unde alege meciuri pentru biletele voastre. Echipele ce se află acum în competiție nu sunt de prim rang, dar toate visează la grupele din toamnă.


Biletul Zilei 12 iulie 2018 Rangers – Shkupi

Rangers – Shkupi. Despre echipa din Macedonia nu sunt mute informații pe care să le aflăm ușor. Shkupi a terminat pe locul patru în clasament cu 51 de puncte, a avut un golaveraj total de (51-46), iar campionatul în Macedonia s-a terminat la jumătatea lunii mai.

În meciurile din deplasare, Shkupi nu rupea gura târgului: din 18 partide jucate, a terminat opt la egalitate și a pierdut șapte, o medie foarte slabă, iar golaverajul  a fost unul negativ (17-25). Rangers a revenit în Europa după mulți ani de chin.

Clubul a intrat în faliment și doar cu ajutorul fanilor a revenit în prima ligă din Scoția și în cupele europene. Rangers a terminat pe locul trei cu 70 de puncte și a avut un golaveraj total de 76-50. În jocurile de pe teren propriu, Rangers a avut destul de multe înfrângeri, șapte din cele 19 etape disputate. Scoțienii au clar cu prima șansă, dar încă nu sunt la nivelul de acum zece ani, în acest moment trec printr-o reconstrucție continuă, dar au calitatea necesară de a trece de macedoneni.

Biletul Zilei 12 iulie 2018 Rudar – Partizan

Rudar – Partizan. Gazdele au terminat pe locul șase în Muntenegru, numărul de puncte a fost de 49 și golaverajul a fost unul pozitiv, dar slăbuț (32-28). În Muntenegru s-au jucat 36 de etape. În meciurile de pe teren propriu Rudar are  un bilanț destul de bun, pentru o echipă de pe locul șase: nouă victorii, patru egaluri și cinci înfrângeri.

Sârbii de la Partizan au terminat pe locul doi în campionat, dar la mare distanță de eterna lor rivală (Steaua Roșie Belgrad). Partizan a avut 43 de puncte și un golaveraj extrem de bun (71-33).

Partizan este un club ce are mereu jucători tineri și foarte talentați. De aceea nu credem că vor avea mari probleme în acestă dublă manșă.