Biletul Zilei 12 noiembrie 2019 este unul diversificat în aşteptarea meciurilor echipelor naţionale. Este compus din două ponturi pariuri, unul din fotbal + unul din tenis. Mizez cu încredere la Petrolul – Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi la Novak Djokovic – Dominic Thiem.

Biletul Zilei 12 noiembrie 2019. Petrolul – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Petrolul şi-a revenit după pasa proastă prin care a trecut şi se luptă, din nou, pentru promovarea în Liga 1. Nu a mai pierdut de cinci meciuri, cu tot cu cel din Cupa României, ultimul duel în care a fost învinsă este cel din Regie cu Rapid, scor 0-1. Echipa lui Flavius Stoican se află în acest moment pe pe locul patru la egalitate cu Farul, clasată pe ultimul loc de podium, dar care are două partide în plus jucate. De partea cealaltă, Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a îndepărtat de locurile fruntaşe după ce a pierdut în precedentel două runde, 0-2 cu UTA şi 1-3 cu Dunărea Călăraşi, ultimul fiind primul disputat pe noua arenă din Târgu Jiu. Distanţa nu este una de nerecuperat, sunt doar patru puncte până la locul de baraj, însă e greu de crezut că va fi una dintre echipele care vor promova la finalul acestui sezon.

Cota excelentă la Djokovic – Thiem

Djokovic a debutat cum nu se poate mai bine la Turneul Campionilor de la Londra. Nole a câştigat în minimum de seturi cu Matteo Berretini, scor 6-2, 6-1, într-o oră şi patru minute, într-un meci care a arătat perfect pentru fostul lider mondial. A jucat excelent şi nu i-a dat nicio şansă italianului. Ceea ce îşi doreşte să facă şi acum pentru a face încă un pas pentru calificarea în semifinale. În plus, dacă va câştiga acest turneu, sârbul are toate şansele să termine anul pe prima poziţie ATP. De partea cealaltă, Thiem a produs prima mare surpriză, a câştigat împotriva marelui Federer, scor 7-7, 7-5, şi dacă va câştiga, din nou, în minimum de seturi are prima şansă să meargă mai departe.

Biletul Zilei 12 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Petrolul – Viitorul Pandurii 1 @ 1.61

Djokovic – Thiem break Nole 1 set @ 1.30

Biletul Zilei 12 noiembrie 2019
Biletul Zilei 12 noiembrie 2019