Biletul Zilei 12.03.2018. Pentru prima zi a săptămânii ți-am pregătit un tichet format din trei meciuri și cu o cotă cumulată de 2.43. Vorbim despre Werder – FC Koln, FC Copenhaga – Helsingor și Lens – Bourg-en-Bresse.

Biletul Zilei 12.03.2018

Biletul Zilei 12.03.2018 Lens – Bourg-en-Bresse

Etapa a 29-a din Ligue II programează un derby din subsolul clasamentului, un meci care se poate devedi crucial în lupta pentru evitarea retrogradării. Lens este pe locul 15 în clasament, cu un avans de patru puncte față de adversara de luni, ocupantă a locului de baraj. Totuși, din punct de vedere al formei recente, Bourg-en-Bresse stă mult mai bine. Vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere, din care a obținut șapte puncte. Au fost două victorii extrem de spectaculoase cu Ajaccio, scor 5-4, și Nancy, scor 3-2, respectiv un egal cu Le Havre, scor 0-0. De cealaltă parte, Lens a obținut patru puncte din ultimele trei etape. A învins-o pe Quevilly, semifinalista surpriză a Cupei Franței, scor 2-1, și a remizat cu Gazelec Ajaccio în ultima rundă, scor 1-1. Între cele două meciuri a fost un eșec, 0-1 cu Clermont Foot.

Biletul Zilei 12.03.2018 Werder – FC Koln

De un derby în subsolul clasamentului avem parte și în închiderea etapei din Bundesliga. Werder Bremen, ocupanta poziției a 14-a, pimește vizita celor de la FC Koln, de la ora 21:30. Werder este în revenire de formă. Cu un singur eșec în ultimele șase meciuri și cu 11 puncte strânse pe parcurs, echipa a ajuns pe locul 14 în clasament. Două puncte este avansul față de locul de baraj. De celalată parte, FC Koln pare condamnată în acest sezon. Țapii, care în stagiunea precedentă au încheiat pe locul 5 și au obținut participarea în Europa League, sunt acum ultimii în clasament. Echipa are de recuperat opt puncte față de locul de baraj, când mai are nouă meciuri de disputat în acest sezon.

Biletul Zilei 12.03.2018 FC Copenhaga – Helsingor

Campioana ultimelor două sezoane din Danemarca, FC Copenhaga, primește luni vizita ultimei clasate Helsingor, în penultima etapă a sezonului regulat. Echipa lui Stale Solbakken are parte de un sezon ratat. Este pe locul 4 în clasament, la 11 puncte de podium și la 18 puncte în urma liderului Brondby. Poate profita însă de duelul de pe podium dintre Midtjylland și Nordsjaelland pentru a se apropia de locul 3. Adversarul celor de la Copenhaga în această etapă, Hensingor, traversează un moment foarte greu. Este ultima în clasament, cu doar cinci victorii în actuala stagiune. Echipa vine după o serie de cinci meciuri fără victorie, în care a marcat doar trei goluri și a primit 16. În tot acest timp, Helsingor a obținut un singur punct.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal