Biletul Zilei 13.06.2018. Tichetul de astăzi este alcătuit din două meciuri care promit mult spectacol, Numancia – Real Valladolid, din Spania, și Figueirense – Sampaio Correa, din Brazilia. Cele două ne oferă o cotă de 2.45.Din Spania vă propunem un meci pe viață și pe moarte. Numancia și Valladolid se luptă în prima manșă din finala playoff-ului de promovare. E un meci extrem de interesant între ocupantele locurilor 5 și 6 din sezonul regulat. Cea de-a doua selecție vine din Brazilia. Figueirense continuă lupta pentru promovare, iar sorții i-au scos-o în cale pe Sampaio Correa, una dintre surprizele plăcute ale startului de sezon.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Biletul Zilei 13.06.2018. Numancia – Real Valladolid

În Spania, forma de moment o îndreptățește pe Valladolid să spere la promovare. A obținut șase victorii în ultimele șapte meciuri. Singurul pas greșit a venit în meciul cu Zaragoza, scor 2-3. Să nu uităm însă că a obținut o dublă victorie în semifinale, 5-2 pe total, cu Gijon. Echipa lui Sergio se simte la fel de bine în deplasare, ca pe teren propriu. În ultimele cinci a înregistrat patru victorii.

Numancia nu trebuie însă ignorată. A reușit să treacă peste finalul dezastruos de sezon regulat și a eliminat-o pe Zaragoza în prima manșă a playoff-ului. A fost 1-1 pe teren propriu și 2-1 în deplasare, prin golul marcat în prelungiri de Diamanka. Mai mult, pe teren propriu a pierdut un singur meci din ultimele opt disputate pe Los Pajaridos. În rest, au fost cinci victorii și două remize.

Biletul Zilei 13.06.2018. Numancia – Real Valladolid

În Serie-B din Brazilia, sezonul este abia la început. Iar Figueirense a luat startul extrem de bine. Este pe locul 5, primul sub linia retrogradării, dar extrem de aproape de podium. Cinci victorii, două remize și trei eșecuri este palmaresul echipei pregătite de Milton Cruz. Seria cea mai recentă arată patru meciuri fără înfrângere, cu două victorii și două remize. Cum spuneam Sampaio Correa a fost o surpriză în startul acestui sezon. Are patru victorii și două remize în ultimele șapte meciuri. Singurul pas greșit a venit în meciul cu Fortaleza, liderul la zi din Serie B, scor 0-1.