Biletul Zilei 13 iulie 2018. Superliga din Danemarca pe biletul nostru

Biletul Zilei 13 iulie 2018. Am aruncat o privire pe cele două partide din prima ligă a  danezilor, iar meciurile sunt extrem de echilibrate.

Superliga se află la start, echipele au terminat pregătirea de vară și încep lupta pentru titlul de campioană. Liga daneză de fotbal este una echilibrată, aici fiind multe echipe cu aspirații europene.


Biletul Zilei 13 iulie 2018 Sonderjyske – Aalborg

Sonderjyske – Aalborg. Gazdele vin după o pregătire de vară foarte bună, au disputat și câteva partide amicale cu echipe bune, iar rezultatele sunt excelente. Sonderjyske a pierdut cu Horsens cu 0-2, dar a câștigat cu Esbjerg cu 2-1, cu Midtjylland de asemenea cu 2-1 și cu Randers 1-0.

Gazdele au terminat sezonul trecut pe locul opt cu 31 de puncte din cele 26 de etape disputate. Aalborg a făcut mai multe achiziții în această vară și este într-o reconstrucție a lotului, poate și de aceea a avut rezultate oiscilante în amicale.

A pierdut cu Viborg, scor 2-3, și cu Silkeborg, scor 1-2. A remizat cu Hobro 1-1 și a câștigat cu Randers 2-1. Meciul are loc de la ora 21:00.

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

Biletul Zilei 13 iulie 2018 Vejle –Hobro

Vejle –Hobro. Pentru gazde vara a fost extrem de tumultoasă, au schimbat mulți jucători din lot, au schimbat și antrenorul, iar în jocurile amicale au obținut rezultate destul de bune.

La plusuri putem trece faptul că au marcat în fiecare joc disputat. Vejle a pierdut cu 2-4 meciul cu Lyngby, a remizat cu Ostersunds și Braunschweig (2-2 și 1-1) și a câștigat cu același scor de 1-0 cu Horsens și Hedensted.

Oaspeții de la Hobro trec printr-o perioadă grea, rezultatele din amicale au fost un dezastru, iar jucătorii nu par să fie conectați la cerințele stafului tehnic. Hobro a remizat cu Aalbor scor 1-1 și a pierdut cu Viborg scor 1-3 și cu Vendsyssel FF scor 1-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.