Biletul Zilei 13.03.2018. Biletul zilei de marți este format din două meciuri, unul din Championship și unul din Liga Campionilor: Sheffield Utd – Burton și Man. United – Sevilla. În ambele cazuri mizăm pe victoria gazdelor.

Biletul Zilei 13.03.2018

Biletul Zilei 13.03.2018 Sheffield Utd – Burton

Implicată în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare în Premier League, Sheffield United primește marți vizita lui Burton Albion, de la ora 21.45. Echipa este pe locul 9 în clasament, la patru lungimi în spatele locurilor de playoff. Totuși, evoluțiile recente au fost extrem de fluctuante. În ultimele nouă meciuri, trupa lui Chris Wilder a înregistrat trei victorii, o remiză și cinci înfrângeri. Altfel, meciul de marți este o misiune ușoară petru Sheffield. Burton este penultima în clasament, cu doar 30 de puncte strânse în cele 36 de etape scurse până acum. Formația lui Nigel Claugh are în continuare șanse să se salveze – doar două puncte o separă de locurile de deasupra liniei. În ultimele 11 etape, echipa a obținut o singură victorie, dar ce victorie. A învins-o cu 2-1 pe Barnsley, echipa al cărui loc îl vizează în clasament. Au urmat două înfrângeri și o remiză.

Biletul Zilei 13.03.2018 Man. United – Sevilla

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Manchester United și Sevilla, returul optimilor de finală din UEFA Champions League, meci care pornește de la scorul de 0-0. Favorită este echipa engleză, care ar putea egala astfel palmaresul istoric în dublele de calificare în fața echipelor din Spania. În precedentele 13 partide, United a mers mai departe doar de șase ori. În total, United a jucat de 51 de ori împotriva echipelor din Peninsulă – 13 victorii, 21 de remize și 17 înfrângeri. Pe teren propriu, statistica le este net favorabilă. Au câștigat 9 meciuri și au încheiat la egalitate în alte 10, din totalul de 23 partide jucate. Mizăm pe Man. United în acest meci mai ales datorită palmaresului ei pe teren propriu. Echipa a pierdut un singur meci pe Old Trafford în acest sezon, 1-2 cu rivala Man. City. Iar seria recentă arată cinci victorii consecutive. Ultimele două au fost și cele mai importante: 2-1 cu Chelsea și 2-1 cu Liverpool.

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal