Biletul Zilei 13.05.2018. Biletul nostru din acest sfârșit de săptțmână conține trei meciuri: Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș, Liverpool – Brighton și Manchester United – Watford.

Biletul Zilei 13.05.2018 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Biletul Zilei 13.05.2018 Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș

Începem biletul cu un meci din Liga I. După ce a ratat calificarea în finala Cupei României, Gaz Metan Mediaș merge pe terenul Concordiei Chiajna pentru meciul din etapa a noua din play-out. Partida se joacă de la ora 13:00 și este extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. Concordia Chiajna și Gaz Metan sunt vecine de clasament, sunt despărțite de un singur punct în clasament, cu un ușor avantaj pentru ilfoveni, iar cine va câștiga, va lua o opțiune serioasă pentru salvarea din acest sezon. Așa cum vă spuneam, Gaz Metan vine după înfrângerea de pe propriul teren, 2-3, cu divizionara secundă AFC Hermannstadt, eșec în urma căruia a ratat calificarea în finala Cupei României.

52 de PONTURI + 104 echipe probabile la un singur CLICK dinstanță. Află acum cele mai bune oportunități ale weekend-ului!

Biletul Zilei 13.05.2018 Liverpool – Brighton

Ne mutăm în Premier League și mergem direct pe Anfield. Liverpool dă ultimul test înaintea finalei Ligii Campionilor de peste două săptămâni, iar în etapa care închide sezonul în Premier League primește vizita lui Brighton. Nou promovata s-a salvat de la retrogradare grație victoriei cu Manchester United, în timp ce Liverpool are nevoie de victorie pentru a fi sigură de o nouă prezență în sezonul următor al Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Jurgen Klopp are două puncte avans peste ocupanta locului cinci din clasament, Chelsea, și nu se poate încurca pe propriul teren cu Brighton.

Biletul Zilei 13.05.2018 Manchester United – Watford

Pentru ultimul meci de pe bilet, rămânem în Premier League, însă ne mutăm pe un alt stadion legendar. Manchester United joacă pe Old Trafford cu Watford, iar după două rezultate dezamăgitoare cu două echipe aflate în partea a doua a clasamentului, echipa pregătită de Jose Mourinho nu-și permite să-și dezamăgească din nou fanii la ultima reprezentație de pe propriul teren din acest sezon.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal