Biletul Zilei 14.06.2018. Tichetul de joi este format din două meciuri, care ne oferă o cotă totală de 2.05. Vorbim despre Rusia – Arabia Saudită, meciul de deschidere de la Cupa Mondială, și despre Halmstad – Helsingborg, derbiul etapei a 12-a din liga secundă suedeză.Deschidem biletul, evident, cu meciul care va deschide ediția cu numărul 21 a Cupei Mondiale. Rusia și Arabia Saudită se înfruntă la Moscova, în grupa A. Favoriți sunt rușii, care nu beneficiază doar de avantajul terenului propriu, ci și de un lot mult mai valoros. Echipa antrenată de Stanislav Cherchesov are ca obiectiv ieșirea din grupă, însă nu îi va fi deloc ușor. Uruguay și Egipt sunt două adversare pe măsură și orice se poate întâmpla. Totuși, important pentru gazdele turneului final este să înceapă cu dreptul, iar meciul cu Arabia Saudită le oferă tocmai această șansă. În continuare vom analiza rezultatele recente ale celor două echipe.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

 


Biletul Zilei 14.06.2018. Rusia – Arabia Saudită

Deși nu a jucat niciun meci oficial în ultimii doi ani, Rusia a avut parte de adversari extrem de tari în meciurile amicale. Dovadă că nici nu a mai reușit să bată pe nimeni de la mijlocul lunii octombrie. S-au jucat șapte meciuri în această perioadă, în care palmaresul echipei a fost de trei remize și patru înfrângeri: 1-1 cu Iran, 3-3 cu Spania, 1-1 cu Turcia, respectiv 0-1 cu Argentina, 0-3 cu Brazilia, 1-3 cu Franța și 0-1 cu Austria. Și Arabia Saudită a încercat să își măsoare forțele cu echipe de cel mai înalt calibru și, chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate, jocul le dă speranțe jucătorilor din Golf. Merită să amintim aici victoriile cu Algeria sau Grecia (ambele cu scorul de 2-0), ori eșecurile cu Italia și Germania (ambele cu 1-2).

Biletul Zilei 14.06.2018. Halmstad – Helsingborg

A doua propunere de pe acest bilet vine din liga secundă suedeză, unde confruntarea dintre Halmstad și Helsingborg încheie etapa cu numărul 12. Favoriți în acest duel sunt oaspeții, care au șansa de a urca pe primul loc în clasament. Momentan sunt pe locul 3, la trei puncte în urma liderului, dar și cu un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Halmstad este pe poziția a cincea, la trei puncte în urma adversarei de joi. Meciul pune față în față două dintre echipele cu cea mai bună formă de moment. Ambele echipe au câte o serie de opt meciuri fără înfrângere, iar palmaresul este identic – cinci victorii și trei remize de fiecare parte.