Biletul Zilei 14 iulie 2018. Vikingii ne aduc profitul sâmbătă

Biletul Zilei 14 iulie 2018. Am aruncat un ochi peste meciurile din prima ligă a Suediei. Campionatul este în plină desfășurare și echipele dau totul pentru victorie.

Suntem în etapa a 13 a din Suedia, cele patru echipe pe la ale căror meciuri ne-am oprit noi au fost până nu de mult în topul clasamentului, acum trec prin vremuri mai grele și se zbat la mijlocul clasamentului.


Biletul Zilei 14 iulie 2018 Malmo FF – Ostersunds

Malmo FF – Ostersunds. Gazdele au început extrem de greu campionatul și sunt pe locul zece momentan, au o linie de clasament de cinci victorii, trei rezultate de egalitate și cinci înfrângeri, iar golaverajul este destul de echilibrat (19-18).

În ultimele trei etape sunt într-o revenire de formă, Malmo a acumulând două victorii și un egal, iar în aceste partide a primit doar un gol. Pe teren propriu Malmo are o singură înfrângere în șase meciuri disputate. În partidele disputate de Malmo se marchează o medie de 2,8 goluri per meci. Ostersunds sunt pe locul cinci în clasament cu 20 de puncte și au un golaveraj total de (20-16).

În partidele din deplasare sunt pe locul doi într-un clasament virtual, oaspeții au acumulat 11 puncte din 18 posibile și au marcat 11 goluri pe teren străin.

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

Biletul Zilei 14 iulie 2018 Goteborg – Orebro

Goteborg – Orebro. Gazdele sunt una din cele mai slabe echipe ale startului de sezon. Au acumulat doar 13 puncte până acum și au un golaveraj total de (13-20).

În ultimele cinci partide Goteborg are o formă dezastruoasă: patru înfrângeri și un rezultat de egalitate, meciuri în care a marcat doar trei goluri. Orebro este pe locul șapte cu 19 puncte și are un golaveraj total de (17-14).

După cele 12 etape linia de clasament nu este grozavă: cinci victorii, patru egaluri și trei înfrângeri. În jocurile din deplasare a reușit 11 puncte din cele șase etape disputate și are o singură înfrângere. În partidele disputate de Orebro se marchează o medie de 2,6 goluri per meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.