Biletul Zilei 14.03.2018. Biletul zilei de miercuri este format din două meciuri, cu o cotă cumulată de 2.00. Vorbim despre Juventus – Atalanta și Osijek – Inter Zapresic, partide la care mizăm pe victoria gazdelor.

Biletul Zilei 14.03.2018

Biletul Zilei 14.03.2018 Juventus – Atalanta

Campioana ultimelor șase sezoane din Serie A, Juventus Torino se poate apropia de al șaptelea trofeu consecutiv, dacă o învinge miercuri pe Atalanta, într-un meci restanță. Juventus a profitat de rezultatele nefavorabile ale lui Napoli din ultima perioadă și a urcat pe primul loc în clasament, cu un avans de un punct. Echipa vine după o serie de 22 de meciuri fără înfrângere, în care a obținut 19 victorii și trei remize. În campionat, echipa are o serie de 11 victorii consecutive, în care a marcat 24 de goluri și a primit unul singur. Și palmaresul îi este favorabil Bătrânei Doamne. Nu a mai pierdut din 2004 în fața celor de la Atalanta. De atunci s-au disputat 24 de meciuri, în care Juventus a înregistrat 20 de victorii și 4 remize. Cu o remiză s-a terminat și meciul din tur, scor 2-2. Torinezii și-au luat revanșa în Cupa Italiei. În semifinale, Juventus s-a impus cu 1-0 atât pe teren propriu, cât și în deplasare.

Biletul Zilei 14.03.2018 Osijek – Inter Zapresic

În Croația, Osijek și Inter Zapresic se înfruntă într-un meci restanță din etapa a 24-a. Pe locul 4 în clasament, gazdele sunt mari favorite, cu atât mai mult cu cât un eventual eșec în acest meci le-ar putea elimina definitiv din cursa pentru primele două locuri. Zece locuri o separă pe Osijek de poziția a doua și șapte de poziția a treia, dar echipa are și două meciuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, Inter Zapresic nu prea mai are pentru ce lupta. Pe locul 7 în clasament, echipa este la 20 de puncte de locurile de cupe europene. Totodată, 11 puncte o separă de singurul loc care duce în liga a doua. Dovadă stă și forma recentă a echipei. Scăpată de grijile retrogradării, Inter Zapresic a înregistrat o serie de patru meciuri fără victorie, timp în care a strâns un singur punct.

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal