Biletul Zilei 15.06.2018. Două cote de încredere pentru CM 2018

Biletul Zilei 15.06.2018. Pentru tichetul de vineri am selectat cele mai interesante meciuri de la Cupa Mondială. Vorbim în continuare despre Egipt – Uruguay și despre Portugalia – Spania, care ne oferă o cotă totală de 2.40.Duelul dintre cele două rivale din Peninsula Iberică ține fără îndoială capul de afiș al primei etape a grupelor Cupei Mondiale. Portugalia și Spania sunt două dintre favoritele la marele trofeu și vor face orice pentru a-l obține. Spaniolii cunosc deja sentimentul victoriei, după ce și-au adjudecat titlul în 2010. Ultima ediție de Cupă Mondială nu a fost însă deloc așa cum se așteptau ibericii, care nu au reușit să treacă nici măcar de faza grupelor. Portugalia caută acum primul trofeu din istorie. Cel mai aproape au fost în 2006, când au terminat pe locul 4 la turneul final din Germania.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Biletul Zilei 15.06.2018. Portugalia – Spania

Campioana europeană în exercițiu, Portugalia a arătat numeroase puncte slabe, mai ales atunci când Cristiano Ronaldo nu a fost pe teren. A fost cazul în primul meci din preliminarii, iar Portugalia a fost învinsă de Elveția. Apoi, în meciurile amicale care au precedat acest turneu final, istoria s-a repetat. Amintim un 1-1 cu Statele Unite, 0-3 cu Olanda, 2-2 cu Tunisia sau un 0-0 cu Belgia. De cealaltă parte, Spania este neînvinsă de 20 de meciuri, de la Campionatul European din urmă cu doi ani. De la finalul preliminariilor, ibericii au mai disputat șase meciuri amicale, în care au înregistrat trei victorii și trei remize. Un singur lucru ar mai fi de spus despre acest meci – faptul că Spania și-a demis selecționerul cu o zi înainte de Cupa Mondială. Julen Lopetegui a fost taxat astfel pentru că a semnat cu Real Madrid, iar locul i-a fost luat de Fernando Hierro.

Biletul Zilei 15.06.2018. Egipt – Uruguay

Al doilea meci de pe biletul de vineri este cel dintre Egipt și Uruguay, un duel extrem de important în economia grupei. Cele două luptă alături de Rusia pentru calificarea în optimi, iar meciul direct poate decide în mare măsură cine merge mai departe. Egipt mizează pe numeroși jucători din campionatul Angliei, cu Salah și Elneny în prim plan, dar Uruguay plusează cu o echipă plină de vedete. Merită să îi amintim aici pe Luis Suarez, pe Diego Godin sau pe Edinson Cavani. Dacă mai era nevoie de încă un argument în favoarea sud-americanilor, trebuie să menționăm că elevii lui Oscar Tabarez au terminat pe locul 2 în preliminarii, peste echipe ca Argentina, Columbia, Chile sau Peru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.