Biletul Zilei 15 iulie 2018. Am analizat pentru astăzi două jocuri din prima ligă a Suediei și sperăm ca acestea să ne aducă un profit frumos.

  • Aici ai 20 de ponturi pariuri pentru finala din Moscova, Franța – Croația.

Campionatul Suediei este în plină desfășurare, meciurile sunt din ce în ce mai echilibrate și am consemnat confruntări cu multe goluri.


Biletul Zilei 15 iulie 2018 Kalmar – Djurgarden

Kalmar – Djurgarden este primul nostru meci analizat pentru biletul zilei de astăzi. Gazdele sunt pe locul șase în campionatul Suediei, cu 20 de puncte acumulate din cele 12 etape disputate.

În ultimele cinci etape disputate, Kalmar are o formă oscilantă: două înfrângeri, două victorii și un rezultat de egalitate. Pe propriul teren sunt neînvinși momentan, Kalmar a reușit trei victorii, două egaluri și are un golaveraj total de (7-2). În partidele disputate de Kalmar se marchează o medie de 2,3 goluri per meci. Djurgarden este pe locul patru în clasament și a început extrem de bine acest campionat. În ultimele cinci etape este neînvinsă: un egal și patru victorii fiind bilanțul.

Djurgarden are un golaveraj de (20-12), dar îngrijorătoare este cifra 4 din dreptul înfrângerilor de până acum. Unul din aceste insuccese a fost consemnat pe teren propriu, în vreme ce pe teren străin a plecat de 3 ori învinsă. 

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

Biletul Zilei 15 iulie 2018 Sundesvall – AIK Stockholm

Meciul Sundesvall – AIK Stockholm a meritat și el să fie pe biletul nostru, imediat îți voi explica de ce. Gazdele au început greoi campionatul, sunt pe locul 9 în clasament cu 18 puncte și au un golaveraj total de (20-17).

  • Promoție de zile mari pentru finala Cupei Mondiale: cotă 5,00 pentru un gol! Mai multe detalii AICI

Forma de moment a gazdelor este una oscilantă, două victorii și trei înfrângeri în ultimele cinci etape. În schimb, pe propriul teren au un bilanț foarte bun. În 7 etape disputate, Sundesvall a reușit patru victorii, două egaluri și o singură înfrângere. În meciurile jucate de Sundesvall se marchează o medie de 3,1.

Oaspeții de la AIK sunt pe primul loc în clasament cu 27 de puncte și se bucură de faptul că sunt singurii neînvinși din campionat. Golaverajul oaspeților, după cele 13 etape disputate, este unul foarte bun (23-10). În deplasare, AIK a realizat 13 puncte din cele 21 posibile și are un golaveraj echilibrat de (11-6).