Biletul Zilei 15 noiembrie 2019 este este compus din două ponturi pariuri din preliminariile Euro 2020. Primul meci de pe tichet este România – Suedia, cel mai interesant duel al zilei. Al doilea este Bosnia – Spania, o partidă fără miză, unde golurile nu ar trebui să lipsească. 

Biletul Zilei 15 noiembrie 2019. România – Suedia

România dispută cel mai important meci din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020 de la ora 21:45. Un duel în care are o singură variantă pentru a mai spera la biletele pentru turneul final. În acest moment, selecţionata României este pe locul trei, cu 14 puncte, la unul în spatele Suediei. Are nevoie de toate cele trei puncte, cu 1-0 sau la diferenţă de două goluri, dublate de un egal în Spania, pentru a merge la turneul final. Orice alte rezultate înseamnă că echipa antrenată de Cosmin Contra ratează şansa de a evolua în faţa românilor. Din aceste preliminarii. Pentru că nu e totul pierdut definitiv. Înfrângerea celor din Kosovo, de aseara, ne ofera o ocazia barajului prin Liga Naţiunilor, unde am putea da peste Norvegia, Serbia, Bulgaria sau Ungaria. În schimb, Suedia se mulţumeşte şi cu un egal. Aşa şi-ar păstra diferenţa în clasament, în ultima etapă evoluând împotriva Maltei, un meci pe care îl va câştiga la pas.

Cota excelentă la Bosnia-Herțegovina – Italia

Bosnia – Italia este un meci fără miză. Gazdele au ratat, din nou, şansa de evolua la un turneu final, acolo unde au ajuns o singură dată, în 2014. Au strâns doar 10 puncte în cele opt jocuri disputate, în urma celor trei victorii, a unei remize şi a celor patru înfrângeri. Principala problemă a fost la partidele din deplasare, unde au pierdut toate cele patru partide. De cealaltă parte, Italia e calificată la Euro 2020 cu două runde înainte de terminarea preliminariilor. Italienii sunt lideri în grupă, cu punctaj maxim după opt etape, şi un golaveraj de speriat pentru orice altă formaţie, 25 de goluri marcate şi doar două primite.

Biletul Zilei 15 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

România – Suedia GG @ 1.83

Bosnia-Herțegovina – Italia X2 @ 1.36