Biletul Zilei 15.05.2018. Biletul nostru de marți conține două meciuri, ambele din play-out-ul Ligii I: Sepsi Sf. Gheorghe – ACS Poli Timișoara și Juventus București – Dinamo.

Biletul Zilei 15.05.2018 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Biletul Zilei 15.05.2018 Sepsi Sf. Gheorghe – ACS Poli Timișoara

Etapa intermediară din play-out-ul Ligii I începe la Sf. Gheorghe. De la ora 18:30, Sepsi primește vizita celor de la ACS Poli Timișoara. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două în acest sezon. Totul a început la jumătatea lunii septembrie, când ACS Timișoara și Sepsi au remizat alb. Apoi, în returul din sezonul regular, disputat în acest an, în luna februarie, echipa pregătită de Eugen Neagoe a obținut o victorie extrem de importantă, scor 1-0. Apoi, în partida tur din play-out, cele două echipe au oferit un meci extrem de spectaculos, încheiat cu un rezultat de egalitate, 2-2.

În acest moment, Sepsi are evoluții oscilante. Spre exemplu, în ultimele cinci meciuri disputate, a alternat rezultatele pozitive cu cele negative. Nou promovata a obținut trei victorii, a pierdut un meci și a remizat cu FC Botoșani. De partea cealaltă, ACS Poli Timișoara are trei înfrângeri și două victorii. Ultima a fost chiar în meciul din etapa trecută, scor 2-0, cu lanterna roșie din clasament, Juventus București.

Biletul Zilei 15.05.2018 Juventus București – Dinamo

Rămânem în play-out, dar ne mutăm la duelul 100% bucureștean dintre Juventus și Dinamo. Cele două se întâlnesc marți, de la ora 21:00, după ce, în precedentele întâlniri, alb-roșii s-au impus de două ori, iar nou promovata o singură dată. „Câinii” au obținut două victorii cu același scor, 3-0, apoi, Juventus București a obținut una dintre cele mai importante victorii din istoria clubului. Echipa lui Marius Baciu a câștigat chiar în Ștefan cel Mare, scor 2-1. În acest moment, Juventus are o serie dezastruoasă. A pierdut patru meciuri în ultimele cinci disputate și a câștigat o singură dată. În schimb, Dinamo are un parcurs în oglindă. Jucătorii lui Florin Bratu au patru victorii și o singură înfrângere în ultimele cinci disputate.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal