Biletul Zilei 16.11.2017 de joi este alcatuit din doua partide: Sporting Lisabona – FC Famalicao si FC Pau – Sannois Saint-Gratien.

Biletul Zilei 16.11.2017

Biletul Zilei 16.11.2017 Sporting – Famalicao

Cele doua echipe se intalnesc in cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei Portugaliei. In precedentul tur, gruparea din Lisabona a trecut cu 4-2 de Oleros. De partea cealalta, Famalicao a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a eliminat-o pe Alta Lisabona. Ar trebui sa fie un meci fara probleme pentru Sporting. Gruparea lui Jorge Jesus n-a pierdut niciun meci in acest sezon, in campionatul intern, iar in Liga Campionilor este foarte aproape sa obtina pozitia cu numarul trei, care permite accesul in ”primavara europeana” din Liga Europa. Famalicao este pe locul cinci in clasamentul din esalonul secund al Portugaliei. In ultima perioada, Famalicao se descurca foarte bine, bifand patru victorii in ultimele ei cinci meciuri. Iti recomandam aici sa mizezi pe o victorie clara a lui Sporting. Casele de pariuri online ne ofera o cota de 1,57 pentru ”1 pauza / 1 final”.

Biletul Zilei 16.11.2017 Pau – Saint-Gratien

Cele doua formatii se intalnesc joi seara, de la ora 21:00 intr-un meci care conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Liga Nationala a Frantei (Liga a 3-a). Pau ocupa locul noua al clasamentului, in timp ce Saint-Gratien este pe locul opt, avand cu un punct mai mult. Formatia gazda vine dupa doua succese consecutive: 2-0 cu Concarneau si 4-0 cu Les Herbiers. De partea cealalta, Santin-Gratien vine dupa victoria cu 7-0 obtinua in fata lui Lossi. Casele de pariuri online ofera o cota mult mai mare decat ar trebui pe semnul ”Peste 1,5” goluri – 1,40. Ultimele cinci meciuri disputate de Pau au avut produs minimum doua goluri. De partea cealalta, ultimele opt meciuri disputate de Saint-Gratien au produs semnul ”Peste 1,5” goluri. Este una dintre cele mai bune cote pe care le poti juca astazi in Europa!