Biletul Zilei 16 noiembrie 2019 este este compus din două ponturi pariuri din preliminariile Euro 2020. Germania – Belarus, un duel în care nemţii sunt obligaţi să obţină toate cele trei puncte, şi Cipru – Scoţia, partida fără miză în care se anunţă goluri multe, sunt cele două meciuri alese de mine, pentru o cotă totală de 2,82.

Biletul Zilei 16 noiembrie 2019. Germania – Belarus

Germania a avut parte de nişte preliminarii aşa cum nu a crezut că va avea. Încă nu e calificată la Euro 2020, cu doar două etape înainte de finalul lor. În acest moment, germanii ocupă locul secund în grupă, la egalitate cu liderul Olanda şi la trei puncte peste Irlanda de Nord, ocupanta poziţiei a treia. Au nevoie de cele trei puncte, mai ales că în ultima etapă vor evolua fix împotriva Irlandei de Nord, un eventual insucces ar face ca ultimul duel să fie unul crucial. Şi nemţii nu îşi doresc aşa ceva. E greu de crezut oricum acest scenariu, diferenţa de valoare e prea mare în favoarea lor, evoluează acasă, iar bieloruşii nu prea au cum să emită pretenţii la un rezultat bun în aceste condiţii. N-au făcut-o până acum, parcursul în grupă fiind unul dezastruos, patru puncte, un loc patru. Pe care probabil vor şi termina.

Cota excelentă la Cipru – Scoția

Al doilea meci de pe biletul zilei, 16 noiembrie 2019, este Cipru – Scoţia, un alt duel fără miză din preliminariile Euro 2020. Ambele formaţii sunt ieşite din calculele biletelor pentru turneul final de anul viitor. Ciprioţii au trei victorii, un egal şi patru înfrângeri, rezultate ce-i poziţionează pe locul trei, la un punct peste adversarii pe care îi întâlnesc în această după amiază. Scoţienii au reuşit într-un final, după patru înfrângeri consecutive, în runda precedentă, să câştige, din nou, o partidă în grupa I, 6-0 cu San Marino. Un adevărat spectacol fotbalistic, aşa cum s-a întâmpla de fiecare dată când au evoluat împotriva ciprioţilor, toate duelurile au fost peste 2,5 goluri. Aşa cum cred că va fi şi acum.

Biletul Zilei 16 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Germania – Belarus peste 2,5 goluri @ 1.30

Cipru – Scoţia peste 2,5 goluri @ 2.17

Biletul Zilei 16 noiembrie 2019
Biletul Zilei 16 noiembrie 2019