Biletul Zilei 16.04.2018. Un meci din Portugalia și unul din Norvegia alcătuiesc biletul zilei de luni. Vorbim despre Rio Ave – Tondela și Bodo Glimt – Rosenborg, care ne oferă o cotă cumulată de 2.23.

Biletul Zilei 16.04.2018

Biletul Zilei 16.04.2018 Rio Ave – Tondela

Rio Ave ține cu dinții de locul 5 în Portugalia, poziție care ar putea să o ducă în preliminariile UEFA Europa League. Condiția este ca Porto sau Sporting să câștige Cupa. Pentru locul 5, echipa lui Miguel Cardoso luptă cu Maritimo, cu care se află la egalitate de puncte. Forma echipei nu este deloc mulțumitoare. În ultimele zece meciuri, echipa a înregistrat doar 3 victorii. Cea mai recentă, 2-0 cu Estoril, în urmă cu două etape. A urmat însă un nou eșec, 0-3 cu Guimaraes, în urmă cu o săptămână. De cealaltă parte, Tondela își poate asigura în acest meci salvarea de la retrogradare. Fără victorie de patru etape, echipa mai are doar 5 puncte avans față de zona periculoasă. Interesant este că, deși diferența din clasament este una uriașă între Rio Ave și Tondela, cele două echipe au aproape același număr de goluri marcate. Doar două goluri în plus fac diferența pentru Rio Ave.

Biletul Zilei 16.04.2018 Bodo Glimt – Rosenborg

În Norvegia, Rosenborg a avut nevoie de patru etape pentru a obține prima victorie a sezonului. După ce a pierdut cu Sarpsborg (0-1) și a remizat cu Kristiansund (2-2) și cu Odd (1-1), campioana din sezonul trecut a spart în sfârșit gheața. A învins-o cu 4-0 pe una dintre rivalele la titlu, Molde. Acum, echipa lui Kare Ingebrigtsen dă piept cu nou-promovata Bodo Glimt. Gazdele meciului de luni nu au avut un start foarte bun de sezon. Au debutat cu o victorie clară în fața lui Lillestrom, scor 3-1, dar au urmat trei eșecuri. Mai îngrijorător este că echipa nu a marcat niciun gol în cele trei partide cu Brann, Haugesund și Odd. De remarcat însă că Bodo Glimt este neînvinsă în ultimele trei dueluri directe jucate pe teren propriu cu Rosenborg. Ultimul duel s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în 2016.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal