Biletul Zilei 16.05.2018. Biletul nostru de la jumătatea acestei săptămâni conține două meciuri: FC Botoșani – Concordia Chiajna și Olympique Marseille – Atletico Madrid.

Biletul Zilei 16.05.2018 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Biletul Zilei 16.05.2018 FC Botoșani – Concordia Chiajna

Începem biletul cu un meci din play-out-ul Ligii I. FC Botoșani și Concordia Chiajna se întâlnesc în etapa a 10-a, miercuri, de la ora 18:30. Practic, cele două echipe ne pregătesc pentru marele meci al zilei, cel dintre Olympique Marseille și Atletico Madrid. Revenind la fotbalul românesc, partida dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna va fi cea de-a patra directă dintre cele două în acest sezon. Până acum, s-au înregistrat două victorii, câte una de fiecare parte, un 2-1 pentru FC Botoșani, apoi un 3-0 pentru Concordia Chiajna. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc la finalul lunii martie, când Concordia Chiajna și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 0-0.

În ultimele cinci meciuri disputate, cele două echipe au câte două victorii obținute. FC Botoșani a înregistrat alte două înfrângeri și un egal, iar același parcurs îl are și Concordia Chiajna. Dacă moldovenii lui Costel Enache sunt pe locul al doilea în clasament și n-au nicio emoție în privința retrogradării, Concordia Chiajna este implicată serios în lupta pentru salvare.

Biletul Zilei 16.05.2018 Olympique Marseille – Atletico Madrid

Ne continuăm biletul cu cel mai tare meci al zilei. De la ora 21:45, Olympique Marseille joacă marea finală din Europa League contra celor de la Atletico Madrid. Până să ajungă în finală, francezii lui Rudi Garcia au trecut de Sporting Braga, de Athletic Bilbao, de Leipzig și de Salzburg. De partea cealaltă, Atletico Madrid a avut un parcurs ceva mai dificil. Le-a eliminat în această primăvară pe FC Copenhaga, pe Lokomotiv Moscova, pe Sporting Lisabona și pe Arsenal, în cele din urmă, în semifinalele competiției. Mergem pe cornere la acest meci, jucăm „Peste 8.5” și profităm de cota excelentă oferită de Betano, 1.61.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal