Biletul Zilei 17 iulie 2018. Champions League formează biletul nostru

Biletul Zilei 17 iulie 2018. Am pregătit două ponturi din meciurile ce se dispută astăzi în Liga Campionilor, competiție în care se apropie cu pași repezi turul trei preliminar.

Liga Campionilor este mirajul tuturor echipelor, dar și al jucătorilor de fotbal. Toată lumea implicată în tururile preliminare speră la grupele Ligii, nu neapărat pentru banii implicați, noi credem că mai presus este gloria de a evolua într-o astfel de competiție.


Biletul Zilei 17 iulie 2018 FC Legia – Cork City

Astăzi avem programat de la ora 22:00 returul dintre cele două echipe. Scorul din tur a fost unul extrem de strâns, (1-0) pentru polonezii de la Legia. Înaintea jocului tur ne așteptam la un scor mai mare din partea Legiei, dar faptul că este primul joc al sezonului pentru polonezi, se pare că a contat în economia acelei partide.

Prima repriză a jocului a fost una destul de anostă, Legia și-a creat câteva ocazii de gol, dar nu a fost vreuna spectaculoasă. În partea a doua Legia a dominat total partida și-a creat 13 ocazii de gol, dar a avut doar două șuturi pe spațiul porții. Unul din cele două s-a transformat în gol, dar în minutul 79. Cork City a disputat între timp un joc amical cu Burnley (Premier League), dar a pierdut cu 0-1.

Legia a jucat și ea Supercupa Poloniei pe 14 iulie, însă a pierdut jocul cu scorul de 2-3. Ce este interesant vine abia acum: scorul a fost stabilit din prima repriză, iar asta înseamnă că au încasat trei goluri în 45 de minut și nu au fost în stare să dea vreun gol în celelalte 45. Calificarea nu este jucată.

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

Biletul Zilei 17 iulie 2018 Malmo FF – Drita

Suedezii s-au impus în Kosovo cu scorul de 3-0. Meciul retur de astăzi se joacă de la ora 21:45. Partida tur a fost extrem de echilibrată, doar norocul și inspirația suedezilor au făcut să avem diferența așa de mare.

Suedezii au început mai bine și au deschis scorul încă din minutul 13, după alte două ocazii mari au reușit să dea încă o lovitură în minutul 39.

În repriza secundă pe fondul de joc foarte bun al kosovarilor, Malmo a dat un gol pe contraatac în minutul 82. Drita a avut șapte ocazii de gol și trei șuturi pe poartă, în timp ce Malmo a avut zece ocazii de gol și cinci șuturi pe poartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.