Biletul Zilei 18 octombrie 2019 are în componenţă doar partide de fotbal. Am ales două ponturi pariuri pentru Frankfurt – Leverkusen şi Dinamo – Gaz Metan, dueluri care pot aduce profit pariorilor. Meciul din Bundesliga se anunţă unul extrem de spectaculos, cele două echipe fiind recunoscute pentru golurile pe care le marchează. Aşa cum mă aştept să se întâmple şi la cel din Liga 1.

Biletul Zilei 18 octombrie 2019. Frankfurt – Leverkusen

  • Frankfurt nu mai seamănă cu echipa din stagiunea precedentă, pare că vânzarea lui Jovic a contat mai mult decât s-ar fi aşteptat oricine. Locul ocupat în Bundesliga confirmă şi el acest lucru, se află abia pe nouă, cu 11 puncte după şapte etape, trei victorii, două egaluri şi două înfrângeri.
  • Frankfurt ar putea totuşi, chiar dacă nu trece printr-o formă deloc bună, să profite de faptul că pe teren propriu e neînvinsă. Aportul fanilor ar putea să fie decisiv.
  • Adi Hutter are toate motivele să se considere un antrenor ghinionist. Antrenorul se confruntă cu o listă de jucători accidentaţi ca număr fără precedent. Sunt nouă care lipsesc din diferite motive medicale. Printre ei şi Bas Dost, cel mai bun marcator al echipei, are şase goluri.
  • Leverkusen ocupă două locuri mai sus în clasament faţă de adversara de astăzi şi are trei puncte peste ea. Dar se află foarte aproape de prima poziţie de pe podium şi la doar două de liderul Gladbach. Leverkusen are şanse să urce în top printr-o victorie.

Frankfurt – Leverkusen peste 2,5 goluri @ 1.55

Dinamo – Gaz Metan GG @ 1.70

Biletul Zilei 18 octombrie 2019
Biletul Zilei 18 octombrie 2019

Cota excelentă la Dinamo – Gaz Metan

  • Dinamo se află în grafic la ultima etapă a turului regulat, nu se află prea departe de poziţiile de playoff. Sunt doar două puncte faţă de ultimul loc, ocupat de Botoşani. O victorie cu Gaz Metan ar apropia-o şi mai mult.
  • De cealaltă parte, medieşenii vin în Ştefan cel Mare cu gândul să obţină toate cele trei puncte, dar mai ales să îşi confirme faptul că au reuşit să treacă peste perioada mai puţin bună prin victoria din etapa trecută cu Clinceni.