Biletul Zilei 18 septembrie are în componenţă două meciuri din Champions League. Mizez pe ponturi pariuri care ne pot aduce profit la Şahtar – City şi la Olympiakos – Tottenham. Echipa lui Guardiola este mare favorită în Ucraina, în timp ce baieţii lui Pochettino au un meci destul de dificil în Grecia.

Biletul Zilei 18 septembrie. Ponturi pariuri Şahtar – City

  • Şahtar îşi începe adventura în Champions League împotriva echipei pe care a mai întâlnit-o, tot în grupe, Manchester City. Vedetele lui Guardiola au fost coşmarul minerilor sezonul trecut, care le-au administrat un 6-0 sec, pe Etihad.
  • Marele dezavantaj al celor de la Şahtar, cel puţin în Liga Campionilor, a fost că nu au putut să joace meciurile de pe teren propriu la Doneţsk. Ediţia trecută, minerii au jucat fie la Harkov, fie la Kiev. Acolo unde nu a reuşit să câştige niciun meci din grupă.
  • Echipa lui  Luis Castro distruge tot în campionat, are 7 victorii din tot atâtea meciuri. A marcat 23 de goluri şi a primit doar 6, având un avans deja de 7 puncte faţă de locul doi. Cu toate că jocul prestat este unul excelent, Şahtar are şanse extrem de mici să obţină un rezultat pozitiv în această seară.

Cotă excelentă la Olympiakos – Tottenham

  • Olympiakos revine în grupele celei mai importante competiţii pentru cluburi după o pauză de un an, chiar dacă nu a câştigat titlu în Grecia şi a fost nevoită să joace 3 tururi preliminare.
  • Olympiakos a produs poate cea mai mare surpriză în play-offul Champions League, mai ales prin modul în care a a jucat. A eliminat-o pe Krasnodar, 4-0 și 2-1 au fost scorurile care i-au trimis acasă pe ruşi.
  • Elenii sunt neînvinşi în ultimele 7 partide disputate acasă în cupele europene, are 7 victorii şi două egaluri. La ultima participare în Champions League a reuşit un singur punct şi a terminat grupa pe ultimul loc. Deşi au nişte suporteri fantasticii în spate par condamnaţi şi în actuala stagiune europeană.