Dinamo – FCSB și duelul ”Atleticelor”. Cele două propuneri ”beton” pentru biletul zilei de duminică!

Biletul Zilei 18.02.2018. Cele două meciuri pe care ți le-am pregătit pentru astăzi sunt Dinamo – FCSB, Derby de România și Atletico Madrid – Athletic Bilbao, din cadrul etapei cu numărul 24 din La Liga.

Biletul Zilei 18.02.2018 Dinamo – FCSB

Casele de pariuri online ne oferă o cotă destul de ridicată pentru minimum două goluri la Derby de România. Bookmakerii au ridicat cotele întrucât FCSB evoluează fără atacanți, Alibec este suspendat, iar Gnohere își ispășește ultima etapă de suspendare. Este de așteptat ca Florin Tănase să fie vârf împins, iar Cristi Tănase îi va lua locul la mijlocul terenului. Dinamo este obligată să câștige, altfel ar putea evolua pentru evitarea retrogradării! Echipa lui Vasile Miriuță a demonstrat multă poftă ofensivă în primele două meciuri din 2018, marcând de șase ori: 2-2 cu Universitatea Craiova și 4-3 cu Concordia. În aceste condiții, este puțin probabil că nu vom vedea goluri, meciurile directe dintre cele două echipe fiind mai mereu presărate cu minimum două reușite. Cu excepția meciului din turul campionatului, semnele ”Peste 1,5” și ”GG” au existat în combinație la precedentele nouă Derby de România!

Biletul Zilei 18.02.2018 Atletico Madrid – Athletic Bilbao

Ambele echipe vin după două meciuri excelente în Liga Europa. Madrid s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Copenhaga, în timp ce Bilbao a câștigat, tot în deplasare, meciul cu Spartak Moscova, scor 3-1. Atletico Madrid este echipa mai bună per total. Este pe locul doi în La Liga, în timp ce Athletic este pe 13. Bascii au o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie în campionat, în vreme ce Madrid a câștigat ultimele două meciuri disputate pe teren propriu: 1-0 cu Valencia și 3-0 cu Las Palmas. Athletic Bilbao nu prea câștigă la Madrid, Atletico impunându-se în șapte din ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu. Noi am ales o învingătoare la acest meci: Atletico Madrid, la o cotă de 1,40. Baftă!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.