Biletul Zilei 18.03.2018. Ți-am selectat trei meciuri pentru biletul de duminică, toate din Serie A. Vorbim despre Napoli – Genoa, Lazio – Bologna și Milan – Chievo.

Biletul Zilei 18.03.2018

Biletul Zilei 18.03.2018 Napoli – Genoa

Echipa lui Vlad Chiricheș are o revanșă de luat în fața fanilor, după ce a adunat un singur punct din ultimele două etape și a căzut pe locul secund în clasament. Napoletanii au pierdut cu AS Roma, scor 2-4, și au remizat cu Inter, scor 0-0, iar acum se află la patru puncte în fața rivalei Juventus. Șansele la un prim titlu după o pauză de 28 de ani au scăzut așadar vertiginos. Altfel, locul 2 este deja asigurat. Băieții antrenați de Maurizzio Sarri au 14 uncte avans față de următoarea clasată AS Roma. De cealaltă parte, Genoa tremură încă pentru menținerea în primul eșalon. Echipa este pe locul 12 în clasament, dar are doar șase puncte avans față de locurile care duc în Serie B. Genoa vine chiar după o serie de două înfrângeri la zero, cu Bologna și Milan.

Biletul Zilei 18.03.2018 Lazio – Bologna

În spatele napoletanilor, lupta pentru ultima treaptă a podiumului și pentru locurile de cupe europene este acerbă. Lazio, echipa cu al doilea cel mai bun atac din campionat, tremură serios pentru calificarea în UEFA Champions League. Cu un singur punct strâns în ultimele două runde, echipa lui Ștefan Radu mai are un singur punct avans față de Inter, echipa de pe locul 5. În plus, vulturii au rămas la trei puncte în urma podiumului. Sunt însă și vești bune pentru echipa din capitală. La mijlocul săptămânii, Lazio a obținut calificarea în sferturile de finală UEFA Europa League, după o victorie cu 2-0 la Kiev.

Biletul Zilei 18.03.2018 Milan – Chievo

Nu la fel de norocoasă a fost AC Milan, care a avut un adversar redutabil în optimile de finală ale UEFA Europa League. Elevii lui Gennaro Gatusso au întâlnit-o pe Arsenal și au fost învinși cu 1-6 la general. În campionat, diavolii au o serie de nouă meciuri fără eșec, dintre care ultimele patru au fost victorii. Astfel, echipa de pe San Siro a intrat în zona locurilor de cupe europene, pe locul 6. Și a început să spre chiar la calificarea în UEFA Champions League, diferența față de Lazio fiind de șase puncte. De asemenea, Milan are un meci mai puțin disputat față de echipa lui Ștefan Radu. În meciul cu Chievo, diavolii își pot arunca adversarul în zona retrogradării. Echipa din Verona este momentan deasupra liniei, dar cu un singur punct avans față de SPAL.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal