Biletul Zilei 18.04.2018. Biletul zilei de miercuri este dedicat fotbalului din Serie A, care programează în acest mijloc de săptămână etapa a 33-a. Am selectat meciurile AS Roma – Genoa și Crotone – Juventus, care ne oferă o cotă cumulată de 2.80.

Biletul Zilei 18.04.2018

Biletul Zilei 18.04.2018 AS Roma – Genoa

AS Roma este fără îndoială echipa momentului în Europa, după ce a reușit să o scoată pe Barcelona din sferturile de finală UEFA Champions League. În campionat, însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Echipa este fără victorie de trei etape, timp în care a obținut două puncte. Se menține însă în lupta pentru ultima treaptă a podiumului, pe care o ocupă în acest moment, cu 61 de puncte. Lazio și Inter Milano sunt echipele care o urmează, rivalii din Capitală cu același număr de puncte, iar Inter la un singur punct în spate. O victorie în fața lui Genoa este așadar obligatorie pentru elevii lui Eusebio di Francesco. Genovezii sunt pe locul 12 în clasament și vin după o serie de patru meciuri fără înfrângere. Două victorii și două remize a fost palmaresul echipei lui Davide Bellardini în această perioadă.

200 RON bonus fără depunere!

Deschide AICI un cont la Admiral

Trimite copii după actul de identitate și o factură de utilități

Bonusul va fi acordat automat în contul tău, fără să depui bani!

VREAU SA PRIMESC BONUSUL

Biletul Zilei 18.04.2018 Crotone – Juventus

Un meci mult mai ușor se anunță pentru Juventus, în deplasarea de la Crotone. Campioana ultimelor șase sezoane din Serie A este extrem de aproape de un nou titu. Are șase puncte avans față de Napoli, când mai sunt șase etape de disputat. Bătrâna Doamnă este neînvinsă de 19 meciuri în campionat, timp în care a bifat 17 victorii și două remize. Ultima dintre ele a fost în meciul cu SPAL, o vecină de clasament a celor de la Crotone, scor 0-0. Au urmat însă trei victorii mai mult decât concludente: 3-1 cu AC Milan, 4-2 cu Benevento și 3-0 cu Sampdoria. Adversara de miercuri a lui Juventus, Crotone, luptă pentru salvarea de la retrogradare. Echipa lui Adrian Stoian este prima sub linie, cu un punct în urma lui SPAL. Echipa a obținut o singură victorie în ultimele 5 etape, la 1-0 cu Bologna, în urmă cu două etape.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal