Biletul Zilei 18.05.2018. Biletul nostru de vineri conține trei meciuri: FC Copenhaga – Midtjylland, Sepsi Sf. Gheorghe – Juventus București și Mouscron – Leuven.

Biletul Zilei 18.05.2018 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Biletul Zilei 18.05.2018 FC Copenhaga – Midtjylland

Începem biletul cu un meci din campionatul Danemarcei. De la ora 19:00, o partidă extrem de importantă în lupta pentru titlu se joacă vineri în capitală. FC Copenhaga, ieșită din calculele pentru campionat, primește vizita ocupantei locului doi, Midtjylland. Oaspeții sunt la egalitate de puncte cu liderul Brondby, câte 79 de puncte, în timp ce FC Copenhaga ocupă locul al treilea, cu 57 de puncte acumulate în cele 34 de etape disputate. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. Prima partidă a fost de-a dreptul nebună și a fost câștigată cu 4-3 de FC Copenhaga. Următoarele două au fost trecute în cont de Midtjylland, scoruri 3-1 și 3-2.

Biletul Zilei 18.05.2018 Sepsi Sf. Gheorghe – Juventus București

Un meci extrem de interesant se anunță a fi și cel dintre Sepsi Sf Gheorghe și Juventus București. Partida din etapa a 11-a din play-out se joacă de la ora 18:00 și va fi cea de-a patra din acest sezon între cele două. Până acum, Sepsi s-a impus de două ori, în timp ce un meci s-a încheiat cu victoria ultimei clasate, Juventus București. Trupa pregătită de Marius Baciu a pierdut orice șansă de a se mai salva de la retrogradare în acest sezon, iar acum este la 9 puncte de prima echipă aflată deasupra liniei roșii a clasamentului.

Biletul Zilei 18.05.2018 Mouscron – Leuven

Pentru ultimul meci, ajungem în campionatul Belgiei. De la ora 21:30, Mouscron joacă acasă cu Leuven, un duel între două echipe vecine în clasament. Partida nu mai are nicio miză, având în vedere că Zulte Waregem este liderul incontestabil și se pregătește pentru barajul de Europa League de la finalul acestui sezon.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal