Biletul Zilei 19.06.2018. Mizăm pe goluri multe în grupa H

Biletul Zilei 19.06.2018. Tichetul zilei de marți este format din cele două meciuri din grupa H, care vor încheia prima etapă a grupelor, Columbia – Japonia și Polonia – Senegal. Cele două partide ne oferă o cotă totală de 2.30.Încheiem prima rundă din grupele Cupei Mondiale cu două meciuri care promit spectacol. Columbia și Polonia intră în competiție împotriva Japoniei, respectiv a Senegalului. Cele două echipe sunt favorite să se califice în optimi, Columbienii fiind preferații caselor de pariuri. Am decis să pariem pe goluri la acest meci, pentru că în teren vom avea unii dintre cei mai apreciați atacanți din lume. Îi amintim doar pe James Rodriguez, Bacca și Falcao, de la Columbia, ori pe Lewandowski de la Polonia.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Cota 2 din 19 iunie 2018. Rusia – Egipt

Prima care intră în scena Mondialului va fi Columbia, care o va înfrunta la Saransk pe Japonia, cu începere de la ora 15:00. Calificați la turneul final de pe locul 4 din preliminariile sud-americane, columbienii se bazează pe un număr mare de vedere, adunaţi de pe la cele mai important echipe europene. Grupul este unul extrem de omogen, dovadă victoria impresionantă în faţa Franţei, din urmă cu trei luni, 3-2. Înaintea Cupei Mondiale, columbienii nu au mai fost la fel de letali, dar asta pentru că o mare parte dintre vedete au fost odihnite după un sezon plin. Astfel, Columbia a remizat cu Australia şi cu Egipt, în ambele meciuri fără să marcheze.

Cota 2 din 19 iunie 2018. Rusia – Egipt

De la ora 18:00, pe Otkrytiye Arena din Moscova, intră în scenă Polonia şi Senegal. Naţionala Poloniei a fost una dintre performele calificărilor europene. A terminat pe primul loc, într-o grupă din care a mai făcut parte şi România. Mai mult decât atât, se bazează pe un golgheter înăscut, Robert Lewandowski, cel care a ieşit golgheter în preliminariile de pe Bătrânul Continent. Atacantul lui Bayern Munchen a marcat 16 goluri, cu unul mai mult decât Cristiano Ronaldo. Dincolo de letalul Lewandowski, Polonia se bazează pe un sistem defensiv bine pus în scenă de selecţionerul Nawalka. Cu oameni ca Glik, Piszcek, Blaszczykowski sau Krychowiak, orice joc defensiv pare pus în scenă de un maestru păpuşar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.