Biletul Zilei 19 octombrie 2019 e compus din două partide de fotbal. Am ales două ponturi pariuri pentru CFR Cluj – Craiova şi Palace – City, dueluri care pot aduce profit pariorilor. Duelul din Liga 1 nu se anunţă unul extrem de spectaculos, clujenii preferând să câştige urât, dar să câştige şi să nu piardă prima poziţie în clasament. În Premier League, cetăţenii lui Guardiola nu îşi mai permit încă un rezultat negativ, diferenţa faţă de primul loc este deja foarte mare. 

Biletul Zilei 19 octombrie 2019. CFR Cluj – Craiova

  • CFR Cluj conduce campionatul din România, după cele 12 etape disputate. Campioana României a reuşit să se impună în şapte partide, se obţină trei egaluri şi să plece învinsă de pe teren de două ori. Ultima a fost şi cea mai usturătoare, 1-3 pe terenul celor de la Viitorul, echipă cu care se află la egalitate.
  • Clujenii stau însă foarte bine pe teren propriu, nu au pierdut până acum, obţinând cinci victorii şi un egal.
  • De cealaltă parte, Universitatea Craiova se clasează pe ultimul loc de pe podium, cu 23 de puncte strânse în aceste 12 etape, la un punct de adversara de astăzi, la fel ca şi de locul doi. Motivarea ar trebui să fie la cele mai înalte cote, o victorie ar pune Craiova pe primul loc până la meciul Viictorului.
  • În sezonul trecut, cele două echipe au avut patru dueluri, fiecare echipă a câştigat câte un meci şi celelalate două s-au terminat la eegalitate.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-4 goluri @ 1.57

Palace – City peste 2,5 goluri @ 1.40

Biletul Zilei 19 octombrie 2019
Biletul Zilei 19 octombrie 2019

Cota excelentă la Palace – City

  • Crystal Palace trece printr-o perioadă extrem de bună. Ultimele două victorii, cu West Ham şi Norwich, a propulsat-o pe un loc la care nu se gândea. Este pe poziţia a şasea, după opt etape disputate, cu 14 puncte, la egalitate cu locul patru, şi la două lungimi în spatele lui Man. City.
  • City pare că nu se regăseşte în acest debut de Premier League. În runda precedentă, elevii lui Guardiola au pierdut surprinzător pe teren propriu cu Wolves. Eşecul a mărut considerabil diferenţa faţă de liderul Liverpool, în aceste momente fiind de opt puncte.