Biletul Zilei 2 noiembrie 2019 este compus din două ponturi pariuri. Am ales unul dintre cele mai tari dueluri ale etapei cu numărul 10 din Bundesliga, Dortmund – Wolfsburg, şi derby-ul din Serie A, AS Roma – Napoli. Întregul tichet are o cotă de 2.42, care ne-ar permite să dublăm suma investită.

Biletul Zilei 2 noiembrie 2019. Dortmund – Wolfsburg

Primul meci de pe biletul zilei 2 noiembrie 2019 este super duelul etapei cu număul 10 din Bundesliga. Dortmund primeşte vizita lui Wolfsburg. Ambele echipe sunt vecine de clasament, locul 5, respectiv 4, fiind despărţite de un singur punct, 16 la 17. Gazdele au o serie de cinci meciuri în care nu au impresionat, două victorii, două egaluri şi înfrângerea cu Inter din Champions League. Au nevoie de o victprie pentru a rămâne în preajma liderului Gladbach. La fel cum au nevoie şi oaspeţii. Care trec printr-o perioadă şi mai proastă. O singură victorie în ultimele cinci partide, de acum aproape o lună cu Union Berlin. În rest au obţinut trei egaluri şi au pierdut umilitor cu Leipzig în Cupă, scor 1-6.

Cota excelentă la AS Roma – Napoli

AS Roma – Napoli este cel de-al doilea meci de pe biletul zilei 2 noiembrie 2019, cel mai tare duel al etapei din Serie A. Gazdele trec printr-un moment excelent, nu au mai pierdut de şapte partide şi le-au câştigat pe ultimele două, 2-1 cu Milan şi 4-0 cu Udinese. Rezultate ce au urcat-o pe Roma în clasament până pe locul 4, la două de ultima poziţie de pe podium.

De partea cealaltă, Napoli e mult sub ce a arătat sezonul trecut. În ultimele cinci partide din campionat a obţinut doar două victorii, 2-0 cu Verona şi 2-1 cu Brescia, si poate cel mai surprinzător rezultat în actuala stagiune, 1-1 la Spal. În aceste condiţii, echipa lui Ancelotti ocupă locul 6, cu 18 puncte, la egalitate cu Lazio şi Cagliari, la opt distanţă de liderul Juventus. Napoletanii au nevoie de o victorie pentru a stopa mini criza şi vor risca destul de mult. Propunerea mea este GG pentru această partidă.

Biletul Zilei 2 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Dortmund – Wolfsburg peste 2,5 goluri @ 1.61

AS Roma – Napoli GG @ 1.50

Biletul Zilei 2 noiembrie 2019
Biletul Zilei 2 noiembrie 2019