Biletul Zilei 20.06.2018. Cea mai bună combinație la meciurile de azi de la Mondial

Biletul Zilei 20.06.2018. Tichetul zilei de miercuri este format din toate cele trei meciuri de la Cupa Mondială. În grupa A, Uruguay dă piept cu Arabia Saudită. În grupa B, Portugalia o înfuntă pe Maroc, iar Spania își scoate vedetele la atac împotriva Iranului.Meciurile din grupa B sunt cele care ne suscită interesul astăzi. Primul se joacă de la ora 15:00, la Moscova, pe stadionul Luzhniki, între Portugalia și Maroc. Favoriți sunt lusitanii, care în prima etapă au remizat cu Spania, la capătul unui meci extrem de spectaculos, 3-3. Cristiano Ronaldo a făcut show în stilul său caracteristic, a marcat de trei ori și le-a dictat ritmul coechipierilor săi. Lusitanii vor avea în față o echipă a Marocului rănită. Selecționata pregătită de Herve Renard a pierdut dramatic meciul de debut, 0-1 în fața Iranului. Un autogol venit în minutul 5 de prelungiri a dictat unde merg punctele. Eșecul a fost cu atât mai dureros, cu cât Maroc avea o serie de 18 meciuri fără înfrângere.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Biletul Zilei 20.06.2018. Iran – Spania

În celălalt meci din grupă, naționala Spaniei dă piept cu liderul surpriză, Iran, de la ora 21:00, la Kazan. Echipa lui Carlos Queiroz a câștigat cu mult noroc meciul de debut, dar echipa nu a arătat deloc rău. A arătat multă siguranță defensivă, în ciuda numeroaselor atacuri ale Marocului. La fel promite să se dispute și acest duel, numai că atacurile vor fi mult mai percutante. Spania a arătat poftă de gol în partida cu Portugalia, iar faptul că a schimbat antrenorul cu două zile înainte de Mondial nu s-a văzut. Echipa lui Fernando Hierro a revenit de la 0-1 și de la 1-2 și a trecut chiar la conducere (Nacho), doar pentru a fi egalată în minutul 88.

Biletul Zilei 20.06.2018. Uruguay – Arabia Saudită

Între cele două meciuri din grupa B, de la ora 18:00, la Rostov-pe-Don, Uruguay dă piept cu Arabia Saudită. Sud-americanii au șansa să se califice în optimi și trebuie să profite de această șansă. Sunt pe locul 2 în grupă și au nevoie să marcheze cât mai mult în fața saudiților. Rusia le-a marcat cinci goluri, iar Suarez și Cavani sunt așteptați să dea replica. Golgheterul Franței și golgheterul Spaniei nu au impresionat în meciul de deschidere. Uruguay a tremurat 89 de minut pentru victorie în fața Egiptului. Golul târziu al lui Gimenez a trimis toate punctele în curtea sud-americanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.