Biletul Zilei 20 octombrie 2019 e compus din două partide de fotbal. Am ales două ponturi pariuri pentru United – Liverpool şi Chindia – FCSB. Duelul din Premier League se anunţă unul extrem de spectaculos, cormoranii au nevoie de victorie pentru a-şi păstra diferenţa de puncte faţă de Manchester City. La meciul din Liga 1, lucrurile stau cam la fel, fcsbiştii au nevoie de victorie pentru a se apropia de locurile de playoff.

Biletul Zilei 20 octombrie 2019. United – Liverpool

  • Manchester United se află într_o formă dezastruoasă, iar vizita lui Liverpool pică aşa cum nu se poate mai prost. Se află abia la mijlocul clasamentului, poziţia a 12-a, cu nouă puncte adunate până în acest moment. Ceea ce cu siguranţă este o mare dezamăgire pentru suporteri. Ole Gunnar Solskjær simte presiunea acestor rezultate proaste, şi încă unul s-ar putea să îi fie fatal.
  • De cealaltă parte, Liverpool are o serie fantastică. Opt victorii din opt posibilie, maximum de puncte şi o diferenţă de cinci puncte faţă de City, cu acest meci mai puţin. Echipa antrenată de Klopp este marea favorită a acestui derby şi sunt şanse extrem de mari să se şi impună. Diferenţele în toate privinţele sunt în favoarea ei şi în defavoarea lui United.

United – Liverpool 2 @ 1.76

Chindia – FCSB  2 @ 1.53

Biletul Zilei 20 octombrie
Biletul Zilei 20 octombrie

Cota excelentă la Chindia – FCSB

  • Chindia Târgovişte este cu siguranţă surpriza plăcută a campionatului. Nou promovata a strâns destul de multe puncte până în prezent, 15 la număr, aflându-se la egalitate cu adversara din această seară.
  • Trece printr-un moment extrem de bun, a legat trei victorii în ultimele trei etape şi clar jucătorii antrenaţi de Viorel Moldovan îşi vor dori să termine turul sezonului regulat cu încă una.
  • De partea cealaltă, FCSB pare că şi-a revenit după începutul dezastruos de campionat. În precedentele cinci runde nu a mai pierdut. Băieţii lui Vintilă au nevoie de cele trei puncte pentru a urca sau a nu se îndepărta de locurile de playoff, în funcţie şi de celelalte rezultate