Biletul Zilei 22.03.2018. Săptămâna dedicată echipelor naționale ne propune multe meciuri interesante și numai bune de pariat. Două astfel de meciuri am selectat pentru biletul zilei de joi: Malta – Luxembourg și Insulele Feroe – Letonia.

Biletul Zilei 22.03.2018

Biletul Zilei 22.03.2018 Malta – Luxembourg

Naționala Luxembourgului este una din lumea a treia a fotbalului european, dar este într-o evidentă creștere. Dovadă stau rezultatele din campania de calificare la Cupa Mondială. Reprezentativa pregătită de Luc Holtz a acumulat șase puncte, după ce a obținut o victorie și o remiză în compania naționalei din Belarus, respectiv câte o remiză cu Franța și Bulgaria. Rezultatele pozitive au continuat să apară și în meciurile amicale care au urmat. Luxemburg a învins Ungaria cu 2-1, apoi a trecut și de echipa germană de ligă a treia, Karlsruher, scor 3-1. De cealaltă parte, Malta este fără victorie într-un meci oficial din 2013. În campania de calificare pentru Mondialul din Rusia, Malta a obținut un singur punct, în remiza 1-1 cu Lituania.

Biletul Zilei 22.03.2018 Insulele Feroe – Letonia

Un alt meci extrem de echilibrat de joi le pune fașă în față pe reprezentativele din Insulele Feroe și Letonia. Balticii sunt evident favoriții acestei partide. Vin după o campanie ratată de calificare la Cupa Mondială, în care au strâns totuși șapte puncte. Două victorii și o remiză a fost palmaresul echipei în cele 10 partide disputate. De la finalul preliminariilor, echipa a disputat trei meciuri amicale și le-a pierdut pe toate: 0-2 cu Arabia Saudită, 3-4 cu Kosovo și 0-1 cu Coreea de Sud. Ne așteptăm așadar ca Insulele Feroe să le pună probleme balticilor. Micuța națională insulară a făcut pași mari de la disputele cu naționala Generației de Aur a României. Interesant este că cele două echipe s-au întâlnit și în preliminariile pentru Cupa Mondială, iar Insulele Feroe a terminat peste Letonia în clasament. Palmaresul insularilor a fost de două victorii și trei remize. În meciurile directe, Insulele Feroe au obținut patru puncte: 2-0 în deplasare și 0-0 pe teren propriu.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal