Biletul Zilei 22.06.2018. Tichetul de sâmbătă este format din două meciuri și ne propune o cotă de 2.45. Vorbim despre Nigeria – Islanda, din grupa D, și despre Brazilia – Costa Rica, din grupa E.

Confruntarea dintre Brazilia și Costa Rica este meciul vedetă din a noua zi de Mondial. Confruntarea care va începe la ora 15:00, la Sankt-Petersburg, rprezintă ultima șansă pentru selecționata cariocas de a mai prinde primul loc în grupă. Are nevoie de victorie, după ce, la debutul la turneul final, a făcut doar 1-1 cu Elveția și a pus capăt unei tradiții vechi de peste trei decenii de a câștiga primul meci la un turneu final. Altfel, Brazilia vine după o serie de 12 meciuri fără înfrângere, întinse pe parcursul unui an. Palmaresul selecționatei lui Tite în tot acest timp a fost de 8 victorii și 4 remize. De menționat că golul primit de la Elveția a fost primul după 5 meciuri fără gol primit.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Biletul Zilei 22.06.2018. Brazilia – Costa Rica

Contra naționalei din Costa Rica, selecționerul Tite a anunțat că se va baza pe același prim 11 pe care l-a trimis în teren și la meciul cu Egipt, deși unii dintre jucători l-au dezamăgit. Îi vom vedea așadar din nou pe Coutinho, pe Willian, pe Gabriel Jesus și pe Neymar. De cealaltă parte, selecționerul Oscar Ramirez trebuie să vină cu ceva nou. Pentru Costa Rica este ultima șansă la ieșirea din grupă, după ce a pierdut meciul de debut în fața Serbiei, scor 0-1. A fost al patrulea eșec al costaricanilor din ultimele patru meciuri. Singura victorie în tot acest timp a venit în fața Irlandei de Nord, scor 3-0. În rest, a fost învinsă de Tunisia (0-1), de Anglia (0-2) și de Belgia (1-4).

Biletul Zilei 22.06.2018. Nigeria – Islanda

De la ora 18:00, la Volgograd, Nigeria și Islanda încheie etapa a doua din grupa D. Este un meci pentru istorie pentru selecționata nordică, care are șansa de a se apropia extrem de mult de o calificare în optimile de finală, la chiar prima participare la Cupa Mondială. Islandezii au debutat cu un egal de senzație în fața Argentinei, iar cu o nouă victorie își vor asigura o finală cu Serbia pentru un loc în optimile de finală. Totuși, forma echipei antrenate de Hallgrímsson nu este deloc încurajatoare. Islanda este fără victorie de trei meciuri, timp în care a înregistrat trei înfrângeri și două remize: meciului mai sus amintit cu Argentina i s-au adăugat eșecurile cu Mexic (0-3), cu Peru (1-3) și cu Norvegia (2-3) și remiza cu Ghanca (2-2).