Biletul Zilei 22.08.2018  are în componența sa două dueluri din UEFA Champions League. Se joacă pentru accederea în grupe, iar favoritele n-au de gând să se încurce. 

Biletul Zilei 22.08.2018
Ajax – Dinamo Kiev 1 @ 1.65
Young Boys – Dinamo Zagreb Peste 1,5 @ 1.26
Curs final: 2.06

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 22.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 208 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 22.08.2018. Ajax – Dinamo Kiev

Ambele echipe au avut parte de adversari dificili în turul anterior. Dinamo Kiev a eliminat-o în dublă manșă pe Slavia Praga, iar Ajax a trecut de Standard Liege. Interesant este că niciuna dintre ele nu a întâmpinat dificultăți în privința calificării mai departe. Spre exemplu, după 1-1 la Praga, Dinamo a învins-o ușor cu 2-0 pe Slavia la retur. Ajax s-a aflat într-o postură asemănătoare: după 2-2 la Liege, „lăncierii” au dispus cu 3-0 de gruparea belgiană pe Amsterdam Arena. În Olanda, campionatul a început de două săptămâni. Ajax a bifat un egal surprinzător acasă cu Heracles, 1-1, iar apoi a obținut o victorie muncită la Venlo, scor 1-0. O statistică interesantă vedem în dreptul lui Dinamo Kiev: are cinci victorii consecutive cu 1-0 în Ucraina, patru în campionat și una în Supercupa cu Șahtior. 

Biletul Zilei fotbal Liga Campionilor. Young Boys – Dinamo Zagreb

Young Boys a preluat puterea de la FC Basel în Elveția. După ani buni în care Basel a dominat fotbalul helvet, investițiile inspirate au propulsat-o pe Young Boys în top. Acum, gruparea cu un nume absolut ciudat (în traducere Băieții Tineri) încearcă să ajungă în premieră și în grupele Ligii Campionilor. Dinamo Zagreb este o echipă cu o vastă experiență în această competiție, calificându-se deseori în grupe, acolo unde s-a abonat însă la locul 4. Young Boys are trei jucători accidentați pentru această partidă, dar a bifat deja cinci victorii în meciurile oficiale, patru în campionat, respectiv una în Cupa Elveției. De cealaltă parte, Dinamo Zagreb le-a eliminat pe Astana și pe Hapoel Beer Sheva pentru a ajunge aici. Are patru meciuri și în campionatul intern, în care a bifat trei victorii și o remiză.