Biletul Zilei 22 octombrie 2019 e făcut din cele mai interesante două meciuri din Champions League, dueluri care pot să aducă profit celor care pariază. 

Biletul Zilei 22 octombrie 2019. Brugge – PSG

  • Club Brugge speră să producă o nouă surpriză în grupă contra lui PSG, după rezultatele excelente din primele două etape. Egalul de pe Bernabeu cu Real, scor 2-2, este unul dintre cele mai neaşteptate din cele două runde care au trecut din Chmapions League. Belgienii au fost aproape să câştige, însă jocul prestat nu a fost întâmplător. În precedenta etapă reuşiseră să facă un alt meci mare contra lui Galatasaray. Pare că se pot mobiliza excelent contra din poziţia de outsideri. Şi locul doi pe care se află e un fel de răsplată că nu au cedat indiferent de diferenţa de valoare.
  • De cealaltă parte, PSG vine să îţi asigure şi mai mult poziţie de lider. A spulberat-o pe Real Madrid în primul meci şi a câştigat în Turcia la limită, exact cât să îţi treacă în cont toate cele trei puncte. Cu Neymar accidentat şi posibil Draxler printre absenţi, Tuchel poate alinia un prim 11 care să nu aibă, din nou, mari probleme pantru a se impune. Sunt şanse mari să avem la această partidă scorul zilei în Champions League.

Brugge – PSG 2&peste 2,5 goluri @ 1.76

Galatasary – Real Madrid 2-5 goluri @ 1.53

Biletul Zilei 22 octombrie 2019
Biletul Zilei 22 octombrie 2019

Cota excelentă la Galatasaray – Real Madrid

Galatasaray întâlneşte o echipă cu foarte multe probleme de lot şi are ocazia să profite la maximum de acest aspect. Acum e momentul să ia un mic avantaj în clasament faţă de adversară şi, în cazul în care Brugge pierde cu PSG, să termine a treia etapă a grupelor pe locul secund. Deocamdată se află la egalitate cu Real, însă cu un golaveraj mai bun, clasându-se pe locul trei. Egalul din Belgia şi înfrângerea la limită cu liderul grupei le dau speranţe turcilor că pot face surpriza, că vor termina în faţa celor două echipe, şi primăvara europeană să fie plină de stele.