Biletul Zilei 23.08.2018 are doi „soliști” din Europa League. Atalanta și Rangers sunt pariurile noastre de încredere pentru ziua de joi. 

Biletul Zilei 23.08.2018
Atalanta – Copenhaga 1 @ 1.50
Rangers – Ufa 1 @ 1.60
Curs final: 2.40

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 23.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 240 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 23.08.2018. Atalanta – Copenhaga

Seria bună din amicale s-a prelungit pentru Atalanta și-n meciurile oficiale. După un 2-2 surprinzător pe teren propriu cu modesta Sarajevo, italienii s-au impus cu 8-0 la retur. În turul III din Europa League, Atalanta a dat peste o echipă ceva mai puternică, Hapoel Haifa. Nu s-a văzut asta însă și în dubla manșă, câștigată de gruparea din Bergamo cu 6-1. Atalanta a învins-o între timp cu 4-0 și pe Frosinone în prima etapă a sezonului din Serie A. De cealaltă parte, Copenhaga vine după victorii în Europa League cu KuPs, Stjarnan și ȚSKA Moscova. În campionat e prima după șase etape, dar jocul său pur și simplu nu convinge în ciuda acestor rezultate. Vulnerabilitățile s-au văzut în „dubla” cu finlandezii de la KuPs, de care a trecut cu 2-1 la general. 

Biletul Zilei fotbal Europa League. Rangers – Ufa

Steven Gerrard are ocazia de a ajunge în grupele unei competiții europene la primul său sezon ca antrenor principal. Revenită pe harta fotbalului european după câțiva ani de absență, Glasgow Rangers a fost nevoită să intre încă din primul tur preliminar al Europa League. A dat peste doi adversari redutabili, Osijek și Maribor. Ufa este încă și mai puternică, însă și-a arătat slăbiciunile cu luxemburghezii de la Niedercorn, care erau s-o ducă în prelungiri la retur. Rangers a luat patru puncte din primele două etape din Scoția, în timp ce Ufa are o singură victorie în primele patru runde din Rusia. Cota pentru victoria scoțienilor este mai mult decât interesantă.