Biletul Zilei, 23 aprilie 2022. Trei mari favorite în această etapă

Pentru Biletul Zilei de sâmbătă, 23 aprilie 2022, am ales trei partide. Este vorba despre Manchester City – Watford, PSG – Lens şi Greuther Furth – Leverkusen.

Biletul Zilei, 23 aprilie 2022. Manchester City – Watford

Manchester City o înfruntă pe Watford, de la ora 17:00 şi este mare favorită. Cetăţenii sunt lideri în Premier League. Cu şase etape înainte de finalul sezonului, City are un singur punct avans faţă de Liverpool, aşa că victoria este obligatorie cu Watford. Oaspeţii ocupă penultimul loc în clasament, vin după trei înfrângeri la rând şi au şanse foarte mici să se salveze de la retrogradare. Mizez pe o victorie a lui Manchester City la cel puţin două goluri diferenţă.

Biletul Zilei, 23 aprilie 2022. PSG – Lens

PSG poate deveni campioană pentru a 11-a oară în istorie, dacă obţine cel puţin un punct în această etapă, cu Lens. Parizienii au cu 15 puncte mai mult decât Marseille, ocupanta poziţiei a doua. Formaţia lui Pochettino are patru victorii consecutive în Ligue 1, dar şi adversarii din această rundă trec printr-un moment bun. Lens are trei succese la rând şi ocupă locul 7. Parizienii vor da totul pentru a obţine titlul din această etapă şi pariem pe victoria lor.

Kylian Mbappe, PSG

Biletul Zilei, 23 aprilie 2022. Greuther Furth – Leverkusen

Leverkusen părea sigură de clasarea între primele patru echipe în acest sezon, însă lucrurile nu mai stau la fel. „Aspirinele” ocupă acum chiar locul 4 şi au un singur punct avans faţă de Freiburg. Leverkusen mai poate face un pas în atingerea obiectivului dacă trece de Greuther Furth, ultima clasată din Bundesliga. Gazdele acestei confruntări vor merge în liga a doua la finalul acestei stagiuni, aşa că moralul nu este foarte bun în echipa lui Stefan Leitl. Chiar dacă a obţinut un singur punct în ultimele două etape, Leverkusen este marea favorită a acestei confruntări şi mizez pe un succes al său.

  • Manchester City – Watford H1(-1,5) (1,37)
  • PSG – Lens 1 (1,30)
  • Greuther Furth – Leverkusen 2 (1,42)

Cotă totală: 2,53

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.