Biletul Zilei 23 septembrie e compus din cele mai interesante două meciuri de astăzi. Vă propun două ponturi pariuri pentru Viitorul – Poli Iaşi şi Wolfsburg – Hoffenheim, partidele care încheie etapele în Liga 1, respectiv Bundesliga. Echipa lui Hagi este obligată să câştige pe teren propriu, în timp ce „verzii” au şansa să o egaleze pe Bayern, de pe locul trei. 

Biletul Zilei 23 septembrie. Ponturi pariuri Viitorul – Poli Iaşi

  • Viitorul se află pe podium în Liga 1, la un punct de locul doi ocupat de Craiova şi la egalitate cu poziţia a patra pe care e Gaz Metan Mediaş.
  • Echipa lui Gheorghe Hagi a ajuns pe loc fruntaş după ce învins-o chiar pe Gaz Metan etapa trecută, scor 4-1.  În ultimele trei partide, Viitorul are două victorii, cu medieşenii şi 4-0 cu Voluntari, şi o înfrângere, 1-2 cu FCSB, la Bucureşti.
  • Poli Iaşi nu se răgeşeşte, deşi se află pe loc de playoff. Şi asta datorită punctelor strânse în primele etape. Ocupă locul cinci cu 16 puncte, unul mai mult ca Astra, echipă care îi suflă în ceafă după victoria cu Dinamo. În ultimele trei runde, echipa lui Teja a uitat să mai câştige, 2-2 cu Chindia, 2-3 la Mediaș și 0-0 cu Hermannstadt. Două egaluri şi o înfrângere.
  • Cea mai mare problemă a Iaşiului e faptul că nu reuşeste să se mai impună în deplasare.  În precedentele nouă, Iaşiul a reuşit o singură victorie, cu FCSB, scor 2-1.

Cotă excelentă la Wolfsburg – Hoffenheim

  • Wolfsburg are un start de campionat foarte bun, două victorii şi două egaluri. Ocupă locul 8 în Bundesliga, şi cu oun succes ar putea să ajungă pe loc de Champions League. Verzii au primit destul de greu gol în noua stagiune. Au cea mai bună defensivă alături de Leipzig, cu doar trei goluri primite.
  • Wolfsburg nu a mai pierdut de nouă partide pe teren propriu, iar în precedentele şase din şapte cu Hoffenheim a înscris cel puţin două goluri.
  • Hoffenheim trece printr-o perioadă slabă, se zabate foarte aproape de subsolul clasamentului, locul 13. A adunat doar patru puncte în cele patru etape disputate, se află la doar unul de zona retrogradării.
  • În cele două deplasări de până acum, echipa lui Alfred Schreuder nu a înscris niciun gol. Şi nu e o surpriză, pe faza de atac nu reuşesc mai nimic.