Biletul Zilei 23.04.2018. Tichetul zilei de luni este format din două meciuri, unul din playofful Ligii I și unul din Spania. Vorbim despre Astra – CSU Craiova și despre Athletic Bilbao – Levante, care ne oferă o cotă cumulată de 2.12.

Biletul Zilei 23.04.2018

Biletul Zilei 23.04.2018 Astra – CSU Craiova

Etapa a 6-a din playoff se încheie la Giurgiu, unde Astra primește vizita celor de la CSU Craiova. Echipa gazdă, penultima în clasament, caută prima victorie în playoff. Giurgiuvenii au obținut un singur punct în cele patru meciuri jucate până acum, la 1-1 cu CFR Cluj. A fost meciul la care Gigi Mulțescu și-a făcut debutul pe banca fostei campioane. Trebuie menționat că acel meci a adus primul și singurul gol marcat de Astra în acest playout. Luni, sarcina va fi cu atât mai dificilă cu cât giurgiuvenii vor da piept cu una dintre echipele foarte bune ale campionatului. CSU Craiova a pierdut un singur meci în playoff, 0-2 cu FCSB, iar în rest a înregistrat două victorii și două remize. Echipa lui Devis Mangia are cinci goluri marcate în această a doua parte a sezonului, patru dintre ele fiind semnate de Alexandru Mitriță.

200 RON bonus fără depunere!

 Deschide AICI un cont la Betano

 Depune orice sumă între 25 RON și 500 RON 

 Primești dublu instant! Ex: depui 90 RON, ai în cont 180 RON! 

VREAU SA PRIMESC BONUSUL

Biletul Zilei 23.04.2018 Athletic Bilbao – Levante

Etapa a 34-a din Spania se încheie la Bilbao, unde vine în vizită Levante. Oaspeții își pot asigura în mare măsură salvarea de la retrogradare în acest meci. Echipa are șase puncte avans față de Deportivo, iar un succes luni seară i-ar duce pe elevii lui José Ángel Ziganda la o victorie de salvare. Forma din acest moment le dă speranțe jucătorilor din Valencia, care au pierdut un singur meci din ultimele șapte etape. În rest, trei victorii și trei remize a înregistrat Levante. Adversarul de luni, Athletic Bilbao, este scăpată de grijile retrogradării, dar nici la cupele europene nu mai poate spera. Echipa este pe locul 13 în clasament, la 11 puncte în urma locurilor de cupe europene. Rezultatele din ultima perioadă nu au fost deloc pe măsura așteptărilor. Echipa a obținut o singură victorie în ultimele șase etape, iar în rest a bifat două remize și trei înfrângeri.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal