Biletul Zilei 25.08.2018 vine cu meciuri din cele mai puternice campionate. Ți-am pregătit trei pronosticuri, două din Premier League, iar cel de-al treilea din Serie A. 

Biletul Zilei 25.08.2018
Wolves – Man City 2 @ 1.26
Arsenal – West Ham 1 @ 1.38
Juventus – Lazio 1 @ 1.38
Curs final: 2.40

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 23.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 240 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 25.08.2018. Wolves – Manchester City

De numai două etape a avut nevoie Manchester City pentru așeza pe locul său preferat în Premier League. Cu două victorii clare, „cetățenii” lui Guardiola sunt deja primii în campionatul Angliei. În prima rundă au trecut cu 2-0 de Arsenal, la debutul oficial al lui Emery pe banca „tunarilor”. Etapa anterioară, City a spulberat-o cu 6-1 pe Huddersfield. Aguero a făcut un meci magnific, reușind un hat-trick și un assist. E de așteptat ca Guardiola să opereze noi schimbări în primul 11, niciun jucător nefiind sigur de postul de titular. S-au convins de asta etapa trecută Walker, Sane și Sterling. Wolves a luat câte două goluri în primele două meciuri ale sezonului. După remiza 2-2 de acasă cu Everton, a pierdut cu 0-2 pe terenul lui Leicester.

Biletul Zilei fotbal Premier League. Arsenal – West Ham 

Era Unai Emery la Arsenal nu a început tocmai conform așteptărilor. Asta și pentru că „tunarii” au avut parte de două jocuri cât se poate de dificile. Mai întâi au pierdut mai clar decât o arată scorul cu Manchester City, 0-2. Apoi au fost învinși într-un meci cu cinci goluri, pe Stamford Bridge, de Chelsea, scor 2-3. Aici, Arsenal ar fi meritat cel puțin o remiză, având numeroase alte șanse de a marca pe lângă cele două goluri. West Ham a investit mult în transferuri, dar nu strălucește. La fel ca Arsenal, a pierdut primele două meciuri: 0-4 cu Liverpool și 1-2 cu Bournemouth.

Biletul Zilei Serie A. Juventus – Lazio

Cristiano Ronaldo a avut parte de un debut oficial cu multe evenimente la Juventus. Și-a creat câteva ocazii uriașe de gol, l-a accidentat grav pe portarul advers, iar în final Juventus a obținut o victorie cu mare noroc în prleungiri pe terenul lui Chievo. Cu Lazio va fi un duel de la distanță al golgheterilor. Ronaldo este cel mai bun marcator al sezonului precedent din Champions League, iar Immobile a ieșit golgheter în ultimul sezon de Serie A.