Biletul Zilei, 24 aprilie 2022. Pariem pe favoritele de Paşte

Am selectat trei partide pentru Biletul Zilei de Duminică, 24 aprilie 2022. Este vorba despre Liverpool – Everton, Rennes – Lorient şi Barcelona – Rayo Vallecano.

Biletul Zilei 24 aprilie 2022. Liverpool – Everton

Liverpool şi Everton se întâlnesc în derby-ul oraşului, duminică, de la ora 18:30. La ora scrierii acestui articol, cormoranii ocupau locul al doilea în Premier League, la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Echipa lui Jurgen Klopp trece printr-o perioadă senzaţională, fiind neînvinsă în campionat din luna decembrie a anului trecut. Liverpool are o singură înfrângere în 2022, cu Inter, în Champions League. Totuşi, cormoranii au ajuns în semifinale, unde vor da peste Villarreal. De cealaltă parte, Evertonse chinuie să se salveze de la retrogradare. Caramelele ocupă locul 17, primul deasupra liniei. Pariez pe un succes al lui Liverpool.

Liverpool

Biletul Zilei 24 aprilie 2022. Rennes – Lorient

Rennes – Lorient se joacă de la ora 14:00, în runda cu numărul 34 din Ligue 1. Cu etape rămase până la final, Rennes are şanse bune de a prinde un loc de Champions League. Acum se află pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Strasbourg şi Monaco, echipe care se află pe 4 şi pe 5. Rennes are nevoie de victorie în această etapă, mai ales că vine după două înfrângeri. În faţa sa va sta Lorient, o echipă care se află pe locul 15, la trei puncte deasupra locurilor retrogradabilă. Oaspeţii acestei confruntări ai pierdut 10 dintre cele 17 desplasări din acest sezon, aşa că mizez pe victoria lui Rennes.

Biletul Zilei 24 aprilie 2022. Barcelona – Rayo Vallecano

Ultimul meci de pe bilet se joacă în La Liga, unde Barcelona o întâlneşte pe Rayo Vallecano, de la ora 22:00. Catalanii nu mai au şanse la titlu, dar încearcă să îşi păstreze poziţia a doua. Sunt la egalitate de puncte cu Sevilla, însă au cu un meci mai puţin disputat. Echipa lui Xavi are opt victorii în ultimele nouă etape şi pariez că o va obţine şi pe a noua. Rayo se află pe locul 14, fără prea multe emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea.

  • Liverpool – Everton 1 şi 2+ (1,30)
  • Rennes – Lorient 1 (1,43)
  • Barcelona – Rayo Vallecano 1 (1,32)

Cotă totală: 2,45

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.