Biletul Zilei 24 octombrie 2019 are în componenţă două partide din Europa League. Ambele pot să aducă profit celor care pariază ponturile pe care le recomand. Cota totală a tichetului este de 2,91. Tocmai bună cât să tripleze miza pariată.

Biletul Zilei 24 octombrie 2019. Celtic – Lazio

  • Scoţienii se află pe primul loc în grupa din care face parte şi CFR Cluj, fiind singurii neînvinşi în aceste două etape. Au remizat cu Rennes, pe teren străin, şi au câştigat tocmai împotriva campioanei României, cea care i-a eliminat din preliminariile Champions League. A fost ca un fel de răzbunare. Având în vedere forma prin care trece, Celtic ar trebui să obţină minim un egal.
  • De cealaltă parte, italienii nu au arătat de ce au ajuns în grupele Europa League. Au pierdut surprinzător la Cluj, după ce au condus, şi au revenit acasă, cu Rennes, după ce au fost conduşi. Toate meciurile lor par o extragere la Loto. Nu poţi să anticipezi ce se întâmplă, nici măcar când sunt favoriţi. Probabil că Serie A e mult mai importantă şi concentrarea se îndreaptă către această competiţie internă.

Celtic Glasgow – Lazio Roma ambele marchează @ 1.61

Sevilla – Dudelange 3-5 goluri @ 1.80

Cota excelentă la Sevilla – Dudelange

Al doilea meci de pe biletul zilei, 24 octombrie, din Europa League, este duelul extrem de dezechilibrat dintre Sevilla şi Dudelange. Spaniolii, încoronaţi de cinci ori pe tronul Europa League, defilează în grupă, au două victorii din două, se clasează pe primul loc şi cu siguranţă nu vor rata o nouă şansă de a obţine cele trei puncte. Mai ales că întâlnesc o echipă aşa de slabă. Luxemburghezii au deja trei puncte, după surpriza de la Nicosia, însă nu sunt capabili să producă încă una în Spania. Sunt şanse foarte mari să primească multe goluri, diferenţa de valoare fiind clar în favoarea spaniolilor. Dacă ar reuşi să facă un rezultat bun, ar fi bomba sfârşitului de an în fotbal.