Biletul Zilei 25 iunie 2018. Tichetul zilei de luni este format din cele două meciuri din grupa B, Iran – Portugalia și Spania – Maroc. Mizăm pe victoria favoritelor, la o cotă de 2.30.

Ziua de luni deschide ultima etapă a grupelor de la Cupa Mondială, o etapă în care vom avea programate patru meciuri pe zi. De la ora 21:00 intră în scenă echipele din grupa B. La Kaliningrad, Spania înfruntă Maroc, iar la Samara, Portugalia dă piept cu Iran. Favorite sunt echipele europene, care pot merge mai departe și cu egaluri, însă în cărțile calificării poate intra și Iran. Singura care nu are o miză în această ultimă etapă est naționala Marocului, care a pierdut ambele meciuri din grupă până acum.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Biletul Zilei 25 iunie 2018 (2,30)


Biletul Zilei 25 iunie 2018 Iran – Portugalia

Meciul etapei se va disputa așadar la Samara. Despărțite de un singur punct, Portugalia și Iran se vor înfrunta în meci direct, miza fiind un loc în optimile de finală. Favoriți sunt lusitanii, care au obținut patru puncte din primele două etape. Au început turneul final cu o remiză, 3-3, în fața Spaniei și au continuat-o cu un succes la limită în fața Marocului, scor 1-0.

Cristiano Ronaldo a fost eroul echipei, reușind să marcheze toate cele patru goluri ale echipei până acum. De această dată, Portugalia va avea în față o echipă a Iranului care se apără foarte bine. A demonstrat-o în primul meci, în victoria cu 1-0 în fața Marocului, dar mai ales în partida cu Spania. Echipa lui Carlos Queiroz a luat un singur gol de la campioana europeană din 2010, deși a fost nevoită să suporte atacurile în valuri ale ibericilor.

Biletul Zilei 25 iunie 2018 Spania – Maroc

Spania pare a avea o sarcină mult mai ușoară în fața Marocului, singura echipă care nu a obținut puncte în această grupă. E adevărat că a și fost urmărită de ghinion, atât în meciul cu Iran, pierdut din cauza unui autogol în prelungiri, cât și în partida cu Portugalia, când a ratat cât pentru zece meciuri.

Spania este însă o adevărată forță. A arătat-o în meciul cu Portugalia, când a revenit de la 0-1 și de la 1-2 pentru a trece apoi la conducere. Faptul că nu a plecat cu toate puncte din acel meci a fost doar un ghinion. A urmat apoi meciul cu Iran, descris mai sus, care i-a dus pe iberici la un pas de calificare.