Biletul Zilei 25 mai 2018. Pentru tichetul de astăzi ți-am selectat două meciuri ceva mai neobișnuite pentru noi. Vorbim despre Falkenbergs FF – Varberg, din liga a doua suedeză, respectiv despre Wexford – Finn Harps, din liga a doua irlandeză.

Biletul Zilei 25 mai 2018

Falkenbergs FF – Varberg. Chiar dacă nu ați auzit de aceste două echipe, nu trebuie să vă faceți griji. Meciul pune față în față două echipe aflate în momente total diferite. Gazdele de la Falkenberg au început foarte bine sezonul, au pierdut un singur meci, stau pe locul 3 în clasament și pot urca acum pe loc de promovare directă. Cinci victorii, două remize și o înfrângere este palmaresul echipei în cele 8 etape disputate până acum. Mai mult, echipa se poate lăuda și cu al doilea cel mai bun atac din campionat, cu 15 goluri marcate până acum. De cealaltă parte, Varberg stă pe locul 11 în clasament, cu doar un punct peste zona retrogradării. Chiar dacă suntem abia la începutul sezonului, acest lucru spune multe. Echipa a bifat trei victorii, o remiză și patru înfrângeri până acum.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Biletul Zilei 25 mai 2018

Wexford – Finn Harps. O situație similară cu cea descrisă mai devreme avem și la acest meci din liga secundă irlandeză. Oaspeții de la Finn Harps sunt printre favoritele la promovare, iar startul de sezon certifică acest lucru. După 12 meciuri, echipa stă pe locul 4 în clasament, la doar trei puncte de poziția a doua. Iar acum are și o revanșă de luat după eșecul din ultima etapă cu modesta Cobh Ramblers. Meciul a pus capăt seriei de cinci meciuri fără înfrângere, din care Harps obținuse 13 puncte.

Vineri, echipa antrenată de Ollie Hogan va da piept cu Wexford, penultima clasată. Gazdele din Newcastle au obținut doar două victorii în acest sezon și vin după o serie de cinci înfrângeri consecutive. Mai îngrijorător este faptul că echipa a încasat 16 goluri în acest 5 partide, care au dus astfel totalul acestui sezon la 34 de goluri primite.