Biletul Zilei 26 iunie 2018. Tichetul de marți este format din două meciuri, ambele de „under 2,5”. Vorbim despre Danemarca – Franța, din grupa C, și despre Islanda – Croația, din grupa D.

Marți e ziua decisivă în grupele C și D. Se stabilesc echipele care merg în optimi și felul în care se vor împerechea la finalul grupelor. Franța și Croația sunt deja calificate în această fază a competiției, dar ambele vor face tot posibilul să evite un duel direct. E de așteptat ca niciuna dintre ele să nu forțeze și să mizeze chiar pe mai multe rezerve, de unde și pronosticurile noastre de „sub 2.5 goluri”.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Biletul Zilei 26 iunie 2018


Biletul Zilei 26 iunie 2018 Danemarca – Franța

Primul meci de pe bilet este cel dintre Danemarca și Franța, care se va disputa la Sochi, cu începere de la ora 17:00. Este un meci cu o miză imensă pentru danezi. De 16 ani așteaptă nordicii o nouă calificare în optimile Cupei Mondiale, iar acum sunt mai aproape ca niciodată. O remiză le este suficientă pentru a-și îndeplini obiectivul, iar cu o victorie urcă chiar pe primul loc în clasament. Greu de crezut însă că Franța va lăsa să îi scape prima poziție în grupă. Să vorbim însă și despre nefericita situație pentru danezi în care vor pierde disputa cu Franța. Calificarea lor va depinde atunci de rezultatul meciului dintre Peru și Australia. Mai exact, au nevoie ca echipa de la Antipozi să nu se califice. În caz contrar, diferența se va face la golaveraj. Vezi analiza completă a meciului Danemarca – Franța.

Biletul Zilei 26 iunie 2018 Islanda – Croația

Croația este și ea calificată în optimile de finală, dar are un rol extrem de important în stabilirea celei de-a doua echipe care merge mai departe. Un egal le este suficient ex-iugoslavilor pentru a-și asigura primul loc în grupă. Adversarii lor de marți, islandezii, mai au șanse foarte mici, după ce au pierdut cu Nigeria în etapa a doua. Trebuie să o învingă deci pe Croația și să spere că Argentina va învinge Nigeria. În acest caz, diferența se va face din nou la golaveraj. La acest capitol, islandezii stau mai bine momentan, având golaverajul -2, în timp ce Argentina are -3. Oricum, simpla prezență la turneul final a fost o performanță foarte mare pentru islandezi, iar remiza cu Argentina, din prima etapă, a fost un cadou nesperat pentru micuța națională din nordul Europei.