Biletul Zilei 26.08.2018 conține dueluri din Serie A și Bundesliga. Pariem pe o favorită, dar și pe un duel cu goluri la meciul zilei în campionatul Germaniei. 

Biletul Zilei 26.08.2018
Fiorentina – Chievo 1 @ 1.47
Dortmund – Leipzig GG @ 1.50
Curs final: 2.20

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 26.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 220 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 25.08.2018. Fiorentina – Chievo

Chievo a fost la câteva minute de a-i strica debutul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. A condus cu 2-1, dar a sfârșit partida învinsă cu 2-3, după un gol decisiv marcat în prelungiri de Bernardeschi. Fiorentina n-a apucat să joace, meciul său cu Genoa fiind amânat după tragedia petrecută în orașul genovez. Pentru Fiorentina, Chievo reprezintă un adversar preferat. A învins-o de fiecare dată în precedentele opt meciuri directe de pe teren propriu, iar în ultimele șase nici măcar n-a încasat vreun gol. Toscanii au o cotă excelentă pentru o nouă victorie, 1.45

Biletul Zilei fotbal Bundesliga Dortmund – Leipzig

Noul sezon din Bundesliga ne propune încă un meci tare. După Bayern – Hoffenheim 3-1, joc disputat vineri, și Wolfsburg – Schalke 2-1, de sâmbătă, astăzi a venit rândul să vedem duelul Dortmund – Leipzig. Sunt două dintre cele mai spectaculoase echipe din campionatul Germaniei. Pe Leipzig am putut s-o urmărim la lucru în „dubla” cu U Craiova din turul III preliminar al Europa League. Clubul sponsorizat de Red Bull a jucat excelent în tur, când a câștigat cu 3-1, mai clar decât o arată scortul. La retur, nemții s-au menajat, dar tot au controlat jocul, remizând 1-1, după ce au condus până spre final. Dortmund a jucat în Cupa Germaniei cu modesta Furth. A fost cât pe ce să fie eliminată. Într-o primă fază, Witsel a împins meciul în prelungiri cu un gol înscris in-extremis, iar apoi Reus a adus calificarea în minutul 120.